Şakar: Biz İnter'den korkmuyoruz

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, İnter maçı öncesi önemli açıklamalar yaptıAsbaşkan Şakar Şampiyonlar liginde deplasmanda oynayacakları maçta rakipleri Inter’den korkmadıklarını belirterek” Rakibimiz güçlü bir ekip. Özellikle evinde de iyi futbol oynuy

Şakar: Biz İnter'den korkmuyoruz

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, İnter maçı öncesi önemli açıklamalar yaptı

Asbaşkan Şakar Şampiyonlar liginde deplasmanda oynayacakları maçta rakipleri Inter’den korkmadıklarını belirterek” Rakibimiz güçlü bir ekip. Özellikle evinde de iyi futbol oynuyor. Çok dikkatli olmak zorundayız. Trabzonspor’da rakibi kim olursa olsun kolay teslim olacak bir ekip değildir.  İnter dünya futbolunda söz sahibi bir ülkenin takımı.  Ancak rakibimizi gözümüzde büyütmüyoruz. Trabzonspor İtalya’da kendi gücünü gösterecektir. Biz İnter’den korkmuyoruz”

5 BİN SEYİRCİMİZ OLABİLİR

Asbaşkan Nevzat Şakar tribünlerde 5 bine yakın taraftarlarının olabileceğinin de altını çizerek” “Bize 2 bine yakın bilet verildi. Ancak tribünlerde daha fazla seyirci olacağını tahmin ediyoruz. Bu akşam oynanacak maçta 5 bine yakın taraftar Trabzonspor’u destekleyecektir. Şampiyonlar ligindeki ilk maçımızda taraftar desteğini arkamızda bulmamız çok önemli” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler