Saka: "Yattara'yı sattık"

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Muammer Saka, Gineli oyuncuları Yattara'nın satışı konusunda Katar takımı Al Saad ile anlaşma sağladıklarını açıkladı. Saka, Türkiye Gazetesi'nden Ömer Faruk Ünal'a yaptığı özel açıklamada Yattara'yı Al Saad Kulübüne sattıkla

Saka: "Yattara'yı sattık"

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Muammer Saka, Gineli oyuncuları Yattara'nın satışı konusunda Katar takımı Al Saad ile anlaşma sağladıklarını açıkladı.

 

Saka, Türkiye Gazetesi'nden Ömer Faruk Ünal'a yaptığı özel açıklamada Yattara'yı Al Saad Kulübüne sattıklarını ifade etti.

 

İşte Türkiye Gazetesi'nin Yattara konusundaki haberi:

 

 

YATTARA PAZARLIKTA
Trabzonspor Başkan Yardımcısı Muammer Saka Türkiye'ye çarpıcı açıklamalar yaptı. Saka, Gineli oyuncuları Yattara'nın satışı konusunda Katar takımı Al Saad ile anlaşma sağladıklarını açıkladı.

 

TRANSFER 2 ŞUBAT'TA BİTİYOR

 Muammer Saka, “Bizim açımızdan mesele bitti. Rakamda anlaştık. Sıkıntı Yattara'da. Görüşmelerini sürdürüyor. 2 Şubat'a kadar bu iş biter” dedi.

 

Alanzinho'nun alınmasıyla Yattara'nın eksikliğini hissetmeyeceklerine dikkat çeken Muammer Saka, “Yattara'nın kararını bekliyoruz. Transfer 2 Şubat'ta bitiyor. Yattara Trabzonspor'a ve kendisine fayda sağlayacak bir kararı vermeli. Aksi takdirde Trabzonspor da, kendisi de zarar görüyor” diye konuştu.

ALANZİNHO'YA YER AÇILDI
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, yeni transferleri Alanzinho'yu Yattara'nın yerinde oynatmaya hazırlanıyor. Yattara'nın satışına onay veren Yanal, yönetimi rahatlattı.

 

Ersun Yanal, Brezilyalı yeni oyuncunun Yattara'nın eksikliğini rahatlıkla doldurabilecek nitelikte olduğunu yönetime iletti. Bundan da cesaret alan bordo-mavili yönetim, Katar kulübü Al Saad ile yeniden pazarlığa oturup anlaştı.

 

Alanzinho'yu sağ ve sol kanatta oynatmayı planlayan Ersun Yanal, orta sahada forma rekabeti yaşayabilecek olan Selçuk ve Colman'ı da rahatlattı. Bu iki oyuncu, Ersun Yanal'ın bu düşüncesini duyunca Yattara'nın satışını heyecanla beklemeye başladı.

SAKA'NIN GURURU
Trabzonspor Başkan Yardımcısı Muammer Saka, arkadaşımız Ömer Faruk Ünal'a birkaç yıl üst üste zirveye oynayabilecek bir kadro kurmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek, “Sezon başında kimse bizden şampiyonluk beklemiyordu. Ama şimdi herkes şampiyonluğa inanmaya başladı” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor