'Şaibeli bir şey olmayacak'

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay hafta sonu oynayacakları Fenerbahçe maçına kazanmak için çıkacaklarını belirterek, "Bize yakışan bir futbol oynayacağız ve şaibeli hiçbir şey olmayacak" diye konuştu.Hafta sonu lig şampiyonluğunu belirleyecek maçta

'Şaibeli bir şey olmayacak'

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay hafta sonu oynayacakları Fenerbahçe maçına kazanmak için çıkacaklarını belirterek, "Bize yakışan bir futbol oynayacağız ve şaibeli hiçbir şey olmayacak" diye konuştu.

Hafta sonu lig şampiyonluğunu belirleyecek maçta Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Sivasspor maç hazırlıklarına kulüp tesislerinde yaptığı çalışmayla başladı. Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yapılan antrenmana eşinin rahatsızlığı nedeniyle izinli olan Sandro takılmazken hafif sakarlığı bulunan Pedriel, takımdan ayrı düz koşu yaptı. Koşu ve 5'e 2 çalışmasıyla başlayan ve zaman zaman yağmur altında devam eden antrenmanda yenileme çalışmalarına ağırlık verildi.

Kırmızı beyazlılar antrenman öncesi toplu fotoğraf çekimi yapıldı. Teknik direktör Rıza Çalımbay hafta sonu oynayacakları maçın önemini bildiklerini belirterek ellerinden gelen mücadeleyi göstereceklerin söyledi. Fenerbahçe'yi ve Trabzonspor'u tebrik eden Çalımbay: "Gerçekten mükemmel bir grafik çizdiler. İkisi de bana göre şampiyonluğu hak ettiler. Tabiki son maç da bizim burada olacak. Bize yakışan futbol oynayacağız. Şaibeli hiç bir şey olamayacak. Sivasspor takımı Sivas'a yakışan, futbolumuzu mücadelemizi göstereceğiz. Kendimiz için oynayıp kendi taraftarımız önünde son maçta mağlup olmak istemiyoruz. Bunun için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Tabi ki bütün gözler burada olacak. Herkes kendisine göre senaryolar çizebilir, edebilir. Bizim için Trabzon yada Fener olması fark etmez. Hangi takım olursa olsun biz aynı futbolumuzu göstereceğiz" dedi.

Takım ayrımı gibi düşüncemiz olması mümkün değildir diyen Çalımbay, "Benim olduğum yerde böyle şeylerin olması mümkün değil. O yüzden biz bize yakışan mücadeleyi göstereceğiz. Tabiki oynadığımız takım Fenerbahçe, şuan baktığınız zaman 16'da 16 giden bir takım. Oynayacağımız maç da 3 ihtimali maç. Fener de kazanabilir, biz de kazanabiliriz, berabere de bitebilir. Öyle bir maç olacak ama şunu söyleyebilirim ki biz elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz kazanmak için. Söylediğim gibi en önemli şeylerden biri taraftarımıza, galibiyetle puanla ayrılmak istiyoruz kendi sahamızda. Onun için de bize düşen sahada mücadele etmek. Onu da sonuna kadar yapacağız. Takımda şuan eksik sadece Pedriel'in hafif bir sakatlığı var onun dışında bir eksiğimiz yok. Sandro'da eşi rahatsız olduğu için izinli. Bu maçın böyle olacağını, bildiğimiz tahmin ettiğimiz için de kimse bir şey söylemesin diye hiçbir arkadaşıma izin vermedik. Herkes burada inşallah maç da bizim istediğimiz gibi biter" diye konuştu.

Maça özel bir prim olup olmayacağının sorulması üzerine Çalımbay "Kesinlikle böyle bir şey yok. Bira önce de söylediğim gibi ha Trabzon'a ha Fenerbahçe'ye oynamışız ikisi de fark etmez hangisi olursa olsun takım ayırma veyahut ekstra prim diye bir şey yok. Bizde bize yakışan şeyi yapacağız. Çıkacağız mücadele edeceğiz. O takıma böyle oynayacağız, şu takıma böyle oynayacağız gibi bir düşüncemiz olmaz. O yüzden bize düşen ne varsa sahaya çıkıp onu yapacaklarını" belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor