Şahinkaya: "Şehir bize omuz vermedi"

Kadınlar Futbol 1. Lig ekiplerinden Trabzon İdmanocağı'nın idari koordinatörü Hasan Şahinkaya, kadrolarını bozmadan yollarına devam edeceklerini söyledi.   Şahinkaya, Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında, sezonu sahalarında oyna

Şahinkaya: "Şehir bize omuz vermedi"
Kadınlar Futbol 1. Lig ekiplerinden Trabzon İdmanocağı'nın idari koordinatörü Hasan Şahinkaya, kadrolarını bozmadan yollarına devam edeceklerini söyledi.
 
Şahinkaya, Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında, sezonu sahalarında oynadıkları Konak Belediyespor maçıyla tamamladıklarını anımsattı.
 
Zor bir sezon geçirdiklerini dile getiren Şahinkaya, "Farklı hayallerle başlamıştık. Başladığımız hayalleri sonuca ulaştırmak için şehrin de bize omuz vereceğini düşünerek hareket ettik. Sonra omzumuzun boşta kaldığını öğrendik. Türkiye'de kadın ligi gerçekten sahipsiz" ifadelerini kullandı.
 
Şahinkaya, yeni sezonla ilgili hedeflerine değinerek, "Biz kadromuzu bozmadan yolumuza devam edeceğiz. Oyuncularımızla bu konuda fikir birliğimiz var. Önümüzdeki yıl lige Beşiktaş çıkıyor. Şimdiden birçok oyuncumuza talip olmuş durumda" diye konuştu.
 
Kadınlar liginin kısa bir süreyi kapsadığını kaydeden Şahinkaya, "Kadın ligi çok kısa sürüyor. Şimdi bitti, eylülde başlayacak. Maçların da ne zaman başlayacağı belli değil. Bu sene, eksiğimiz olan konuları da gidereceğiz. Çok uzun düşünme zamanımız var" dedi.
 
Şahinkaya, mayıs ayının ortalarında Hollanda'da uluslararası turnuvaya davetli olduklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor