Şahin "TS şampiyon olacak"

A Milli Futbol Takım ve Borussia Dortmund´un yıldız oyuncusu Nuri Şahin, Dortmund Muhtaç Çocuklara Yardım Vakfı yararına düzenlenen imza saatinde hayranlarıyla bir araya geldi. TAM'ın katkılarıyla Dortmund Signal Iduna Park Stadyumu'nda düzenlenen imza sa

Şahin "TS şampiyon olacak"

A Milli Futbol Takım ve Borussia Dortmund´un yıldız oyuncusu Nuri Şahin, Dortmund Muhtaç Çocuklara Yardım Vakfı yararına düzenlenen imza saatinde hayranlarıyla bir araya geldi. TAM'ın katkılarıyla Dortmund Signal Iduna Park Stadyumu'nda düzenlenen imza saatinde Nuri Şahin yoğun ilgi gördü.

Muhtaç çocuklar yararına satılan Borussia Dortmund'un takvim ve toplarını imzalayan yıldız oyuncu, Türkiye'de futbol oynamayı düşünmediğini belirtti. Gönlünde yatan bir kulüp olmadığını belirten Nuri Şahin, "Ama Galatasaray'a karşı bir sempatim var. Bu benim küçük olduğum dönemde UEFA Kupası'nı kazanmasından geliyor. Şuanda ben Galatasaraylıyım Fenerliyim, Beşiktaşlıyım diye hiç bir şey yok. Ama bu sene kimi tutuyorsunuz derseniz. Ben bu sene Trabzonspor'un şampiyon olmasını istiyorum ama gönlümde yatan bir takım yok." diye konuştu.

Bir gazetecinin İspanya maçında oynamak ister misiniz? şeklindeki sorusunu Şahin, "Kim istemez." diye cevapladı. Türkiye'nin durumunu değerlendiren başarılı futbolcu, "İspanya maçından sonra belli olacak. İki maç çok önemli bu maçlardan da dört puanla çıkarsak yolumuzun açık olacağını düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Türkiye'ye gitmeyi düşünmediğini dile getiren Şahin, "Daha doğrusu kulubümden ayrılmayı düşünmüyorum. Son üç haftadır ilk onbirde oynuyorum hocamla da hiçbir problemim yok. İyi de oynadığımı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞ'LA GÖRÜŞMEDİM

Beşiktaşla görüşmediğini belirten Şahin, "Bunlar geride kaldı. Ama ben hiç bir görüşme yapmadım. Menajerimle konuşuldu. Herhangi bir anlaşma olmadı. Ben önüme bakıyorum. Benimde kendime göre hedeflerim var. O kadar uçuk bir hayat düşünmüyorum. Hedeflerimi kendime saklıyorum. Bu doğrultuda çalışıyorum." açıklamasını yaptı.

Yardıma muhtaç olan çocuklara seve seve yardım ettiğini ifade eden Şahin, "Yardıma muhtaç olan çocuklara yardım etmek için bana bu teklif  geldiğinde hiç düşünmeden evet dedim. Muhtaç olan çocuklara benim de bir katkımın olmasını istedim." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor