Şahin: "Mutlaka kazanmalıyız"

TFF 2. Lig 4. Grup'ta hafta sonunda Karsspor ile karşılaşacak Arsinspor'un kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, gruptaki son maçlarını kazanmak istediklerini söyledi. Şahin, yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısında hakem hataları ile canlarının yandığını v

Şahin: "Mutlaka kazanmalıyız"

TFF 2. Lig 4. Grup'ta hafta sonunda Karsspor ile karşılaşacak Arsinspor'un kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, gruptaki son maçlarını kazanmak istediklerini söyledi.

Şahin, yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısında hakem hataları ile canlarının yandığını ve puanlar kaybettiklerini belirterek, ''Hakem hataları sonucu etkiledi ve birçok maçımızda 3 puanımız gasp edildi. Son 9 maçımızda 1 puan aldık. Bunda hakemlerin büyük bir etkisi var'' dedi.

Grubun son maçında hafta sonu sahalarında Karsspor ile karşılaşacaklarını belirten Şahin, şöyle devam etti:
''Karsspor maçı bizim açımızdan son derece önemli bir maçtır. Klasman grubunda rakiplerimizden bir tanesi de Karsspor olacaktır. Aramızdaki puan farkının fazla açılmaması için bu maçı mutlaka kazanmak zorundayız. Gruptaki son maçımızı kazanarak ligin bu bölümünü 3 puanla kapatmak istiyoruz ve bunu da başaracak gücümüz var, yeter ki maçımızı idare etmeye gelecek olan hakemler adil bir şekilde maç yönetsinler. Karsspor maçından sonra da takımımıza gereken takviyeleri hocamızın raporu doğrultusunda yapıp, kadromuza en az 6 oyuncu katarak klasman grubuna çok güçlü bir Arsinspor olarak girmeyi düşünüyoruz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor