Şahin: Bu sonucu beklemiyorduk

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda deplasmanda Trabzon Karadenizspor'a 6-1 yenilen Arsinspor'un kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, rakipleri karşısında hiç beklemedikleri bir sonuçla sahadan ayrıldıklarını söyledi. Şahin, yaptıkları transferlerle devre ara

Şahin:  Bu sonucu beklemiyorduk

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda deplasmanda Trabzon Karadenizspor'a 6-1 yenilen Arsinspor'un kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, rakipleri karşısında hiç beklemedikleri bir sonuçla sahadan ayrıldıklarını söyledi.

Şahin, yaptıkları transferlerle devre arasında takımı yenilediklerini belirterek, ''Uyum sorunumuz var. Bunu aştığımız takdirde iyi sonuçlar alacağımıza inanıyoruz'' dedi.

Trabzon Karadenizspor maçına mutlak 3 puan için çıktıklarını ifade eden Şahin, şöyle konuştu:

''Karşılaşmanın başında yediğimiz gol oyun dengemizi bozdu. Ardından 10 kişi kalmamız oyundan kopmamıza neden oldu. Beklemediğimiz bir sonuç aldık. Trabzon Karadenizspor takımı da sanki şampiyonluk maçıymış gibi karşılaşmada mücadele ettiler. Karadenizspor'u kutluyorum. Aynı motiveyi oynayacakları diğer maçlarda da görmek isterim.''

Artık bu maçın geride kaldığını kaydeden Şahin, Erzurumspor maçı hazırlıklarına yarın başlayacaklarını ve bu maçtan galibiyetle ayrılarak çıkışa geçeceklerine inandıklarını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor