Sahaya Girenlerin Yarısı Sivaslı

Trabzon İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı'nda emniyet ve yayıncı kuruluş görüntüleri incelendi. Vali Yardımcısı Orhan Eyövge başkanlığındaki toplantı sonrası TSYD Trabzon Şubesi Bşk. Yrd. Murat Taşkın ilginç bir iddia ortaya attı; "sahaya girenlerin yarı

Sahaya Girenlerin Yarısı Sivaslı

Trabzon İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı'nda emniyet ve yayıncı kuruluş görüntüleri incelendi. Vali Yardımcısı Orhan Eyövge başkanlığındaki toplantı sonrası TSYD Trabzon Şubesi Bşk. Yrd. Murat Taşkın ilginç bir iddia ortaya attı; "sahaya girenlerin yarısı Sivaslı"..

Valilik'te yapılan ve 1,5 saat süren toplantıya, Trabzonspor Kulübü, Türkiye Spor Yazarları Derneği, emniyet ve jandarma, özel güvenlik temsilcileriyle Gençlik Spor İl Müdürü ve stat sorumlusu katıldı.

Toplantı sonrasında açıklama yapan TSYD Trabzon Şubesi Başkan Yardımcısı Murat Taşkın, toplantıda ağırlıklı olarak Trabzonspor-Sivasspor maçında yaşanan olayların ele alındığını belirterek, şunları kaydetti:
''Toplantıda yayıncı kuruluş ve emniyet kayıtlarındaki görüntüleri inceledik. Dikkatimizi çeken en önemli durum, saha içinde yer alanların yarıdan fazlasının Sivaslılar olması. Sahaya toplam 11 kişinin girdiğini tespit ettik. 5'i gözaltına alındı ve bunlar hakkında gerekli işlemler yapıldı. Kalan 6 kişiye de ulaşılmaya çalışılıyor. Tribünden saha içine giren kişi sayısı ise üç. Bunlar 4 ay hak mahrumiyeti ile 750 YTL'den başlayan para cezasına çarptırıldı.''

Taşkın, hakem Bülent Demirlek'in sahadan çıkışına kadarki bölümde fiili bir müdahale olmadığını belirterek, ''Buna rağmen hakemin soyunma odasına gitmesine anlam veremedim. Kale arkası kısımdan sahaya giren kişilere güvenlik görevlisi dışında Sivaslılar'ın müdahale etmesi ise düşündürücü'' dedi.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor