"Sahada kimseyi tanımam"

Bordo mavili takımın hırçın oyuncusu Egemen Korkmaz, sahada hiçbir şeyi gözünün görmediğini, şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerine inandıklarını söyledi. SONUNA KADAR SAVAŞIRIM Trabzonspor'un Süpermen lakaplı oyuncusu Egemen Korkmaz, nerde görev verilirse

"Sahada kimseyi tanımam"

Bordo mavili takımın hırçın oyuncusu Egemen Korkmaz, sahada hiçbir şeyi gözünün görmediğini, şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerine inandıklarını söyledi.

 

SONUNA KADAR SAVAŞIRIM

 

Trabzonspor'un Süpermen lakaplı oyuncusu Egemen Korkmaz, nerde görev verilirse verilsin her görevi korkmadan yapacağını belirterek, “Benim için mevki fark etmez. Hocam bana bir görev verir ve sahaya çıkar bu görevin en iyisini yapamaya çalışırım. Benim sahada gözüm hiçbir şeyi görmez. 90 dakikanın son düdüğü çalana kadar savaşırım. Bu benim en büyük özelliğim” şeklinde konuştu.

 

ENGELLERİ AŞACAĞIZ

Trabzonspor'un şampiyonluk yolunda bütün engelleri aşacağına inandığını kaydeden Egemen, “Sezonu ilk yarısını kimsenin belemediği bir yerde bitirdik. Artık biz şampiyonluk yolunda  emin adımlarla ilerliyoruz. Fenerbahçe maçı ile başlayacak zorlu maratondan galip çıkacak olan taraf biz olacağız. Taraftarımızın da desteğiyle bu sezon şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz” diye konuştu.

 

Kaynak: İlkhaber

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor