Sağlam: Trabzonspor en önemli rakibimiz

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, takımının Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında, sahasında yapacağı Trabzonspor maçıyla ilgili "Trabzonspor, Avrupa kupasına katılmak için geleceğimiz yerle ilgili en önemli rakiplerimizden birisi. Bu karşıl

Sağlam: Trabzonspor en önemli rakibimiz

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, takımının Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında, sahasında yapacağı Trabzonspor maçıyla ilgili "Trabzonspor, Avrupa kupasına katılmak için geleceğimiz yerle ilgili en önemli rakiplerimizden birisi. Bu karşılaşmadan iyi bir netice almak gerekiyor" dedi.

Sağlam, Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, Eskişehirspor'un Trabzonspor ve Medical Park Antalyaspor ile iki önemli maça çıkacağını kaydetti.

Eskişehirspor'un ligde ve kupada geleceğini belirleyecek karşılaşmalara çıkacağını anlatan Sağlam, şöyle konuştu:

"Öncelikle Trabzonspor karşılaşmasını düşünüyoruz. Trabzonspor, Avrupa kupasına katılmak için geleceğimiz yerle ilgili en önemli rakiplerimizden birisi. Bu karşılaşmadan iyi bir netice almak gerekiyor. Trabzonspor iyi bir takım ve bu maçı kazanmak için futbolun doğrularıyla hareket etmek zorundayız. Bu maçı kazanmamız gerekiyor. Futbolcularımız da bu maça iyi hazırlanıyorlar ve her şeyin bilincindeler."

Sağlam, takımda Jerry Akaminko ve Cristobal Jorquera'nın kart cezalısı olduğundan Trabzonspor maçında forma giyemeyeceğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor