Sağlam: ''Aydın gelmeyecek''

Bursaspor Antalya kampını tamamlarken, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Aydın'ın transferi hakkında da konuştu! Fortis Türkiye Kupası'nda Tokatspor ile oynayacağımız maçla ikinci yarıya iyi başlamak istiyoruz. Bu maçı kazanıp lige moralli girmek istiyoruz

Sağlam: ''Aydın gelmeyecek''

Bursaspor Antalya kampını tamamlarken, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Aydın'ın transferi hakkında da konuştu!


Fortis Türkiye Kupası'nda Tokatspor ile oynayacağımız maçla ikinci yarıya iyi başlamak istiyoruz. Bu maçı kazanıp lige moralli girmek istiyoruz. Şu anda her şey olumlu gidiyor. Gelecek adına hem taraftarın hem oyuncuların olayı sahiplenmesi adına çok mutluyuz. İnşallah, taraftarlarımızın beklediği güzel günleri göreceğiz. Transferde ise yabancı oyuncu tespitlerimiz var. Şartların oluşmasını bekliyoruz. Kadromuzda Ali Tandoğan ve Tuna var. Yabancı oyuncuların da geleceğini düşünürsek bir yoğunluk oluştu. Bu yoğunluğu gidermek için de yetenekli gelecek vaad eden oyuncularımızı kendilerini geliştirebilecekleri kulüplere vermeyi düşünüyoruz'' dedi.

 Sağlam, Aydın Karabulut'un ise Bursaspor'a gelmeyeceğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor