Sağlam: Aniden gelişen olay!

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam konuştu.Sağlam, "Bireysel hatalar ön plana çıkıyor. Bugün yine böyle bir gol yedik. Mücadeleye oyunun anlayışına baktığımız zaman çok olumlu bir tablo var ama yenilen goller hakikaten bu takıma yakışmıyor. Bugünk

Sağlam: Aniden gelişen olay!

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam konuştu.

Sağlam, "Bireysel hatalar ön plana çıkıyor. Bugün yine böyle bir gol yedik. Mücadeleye oyunun anlayışına baktığımız zaman çok olumlu bir tablo var ama yenilen goller hakikaten bu takıma yakışmıyor. Bugünkü hata çalışılıp giderilebilecek bir hata değil maçın içinde çok ani gelişen bir olay yani.

Buna tabi biraz şanssızlığı da ekleyebilirsiniz. Ligde zirve mücadelesi yapacak 4 takımla oynadık. Bazı kesimler tarafından karamsar gözüksede benim açımdan problem yok. Bu puan kayıpları olabilir" dedi.

Sağlam, "1-0'dan sonra oyunu koparacak anı yakaladık. Ancak yetenekli oyuncuları var ve işte sonuçta rakipten daha fazla ön plana çıktık ama yazık oldu diyebiliriz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor