Sağlam: 1 puan çok iyi

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, golsüz eşitlikle biten Trabzonspor maçından sonra yaptığı açıklamada; 'Bu oyunla 1 puan bizim için iyi' dedi ve şöyle konuştu: Belli hatlarımız iyi mücadele etti ama skor üretecek oyuncularımız aynı mücadeleyi se

Sağlam: 1 puan çok iyi
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, golsüz eşitlikle biten Trabzonspor maçından sonra yaptığı açıklamada; 'Bu oyunla 1 puan bizim için iyi' dedi ve şöyle konuştu:

Belli hatlarımız iyi mücadele etti ama skor üretecek oyuncularımız aynı mücadeleyi sergilemedi. Bu oyunla 1 puan bizim için iyi diyebiliriz.

Bugün durakladık. İstediğimizi yapamadık. Kimse kimseye kolay kolay teslim olmuyor. Bütün maçlar çekişmeli geçiyor. Gönül isterdi ki 3 puanla dönmek. Ama olmadı. Bölgeler arasında sıkıntılar yaşandı. Aldığımız 1 puan bizim için iyi."




HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor