Sadri Şener’in ‘Şota’ mesajı

Haber61/Spor Servisi - Trabzonspor ile yüzde 90 anlaştı denilen Şota’nın Trabzon’a geleceği belirtiliyor. Ardından kampa katılacak. Trabzonspor ile Şota’yı ilk birleştiren başkan olan Sadri Şener bu anlaşma ile ilgili, “Yakışmaz” yorumunu yaptı. Şener Hab

Sadri Şener’in ‘Şota’ mesajı
Haber61/Spor Servisi - Trabzonspor ile yüzde 90 anlaştı denilen Şota’nın Trabzon’a geleceği belirtiliyor. Ardından kampa katılacak. Trabzonspor ile Şota’yı ilk birleştiren başkan olan Sadri Şener bu anlaşma ile ilgili, “Yakışmaz” yorumunu yaptı.
 
Şener Haber 61’e açıklama yaparak, “Şota bu yönetime yakışmaz. Uzaktan bakıldığında yan yana koyulmaması gereken üç kişi var ortada. Şota’yı çok severim. Başarılı ve zeki bir çocuktur. Ailesini de çok severim. Şota’nın parayla pulla bir işi olmaz. Şota Trabzonspor’u çok ayrı sever. Şota bu yönetime yakışmaz. Ne diyeyim hayırlısı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler