Sadri Şener’i o avukat savunacak

Trabzonspor Kulübü eski Başkanı Sadri Şener, hakkında, “Güveni kötüye kullanma ve özel belgede sahtecilik” iddiasıyla açılan dava bugün başlıyor. Şener’i Trabzon Baro Başkanı Mehmet Şentürk savunacak. SUÇ DUYURUSU YAPILDI! Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrah

Sadri Şener’i o avukat savunacak
Trabzonspor Kulübü eski Başkanı Sadri Şener, hakkında, “Güveni kötüye kullanma ve özel belgede sahtecilik” iddiasıyla açılan dava bugün başlıyor. Şener’i Trabzon Baro Başkanı Mehmet Şentürk savunacak.
 
SUÇ DUYURUSU YAPILDI!
 
Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu!nun avukatı Fuat Göktaş aracılığıyla 3 Ekim 2013 tarihinde Sadri Şener, hakkında savcılığa verdi dilekçesinde örgüt, zimmet, hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanmak, nitelikli dolandırıcılık ve Vergi Usul Kanunun'na  muhalefete suçlamada bulunulmuştu.
 
Dilekçede Şener ve beraberindekilerin suçu işlemek için örgüt kurduğunu iddia eden Avukat Göktaş, Sadri Şener'in yanısıra Avukat Necdet Budak, Avukat Hasan Ölçer diğer suç ortaklarının tespit edilerek cezalandırılmasını istedi. Göktaş antetli dilekçede şikayetin Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği A.Ş Trabzonspor Kulübü Derneği, Trabzonspor Ticari Ürünler A.Ş ve Bordo Mavi Enerji Elektrik Üretim A.Ş adına yaptığı ortaya çıktı.
 
DAVA AÇILDI YARGILAMA BAŞLIYOR
 
Trabzon Cumhuriyet Savcılığı'nda yürütülen soruşturma sonrasından Başkan Şener'în güveni kötüye kullanma ve özel belgede sahtecilik suçlamasıyla TCK'nin 155/2, 53/1 maddeleri gereği bir yıldan 7 yıla kadar yargılanması talep edildi. Sadri Şener'in bugünki duruşmaya katılmayacağı bir sonra ki duruşmalarda hazır bulunacağı iddia edildi. Şener'in avukatlığını yapacak olan Mehmet Şentürk duruşmada hazır bulunacak. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler