Sadri Şener'e teşekkür...

Trabzonspor Kulübü Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak, borsa konusunda elde edilen başarıdan dolayı Başkan Sadri Şener ve yönetim kuruluna yönelik bir teşekkür mesajı yayınladı.Mesajda yönetim kurulunun konuyla ilgili amansız bir mücadeleye girişild

Sadri Şener'e teşekkür...

Trabzonspor Kulübü Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak, borsa konusunda elde edilen başarıdan dolayı Başkan Sadri Şener ve yönetim kuruluna yönelik bir teşekkür mesajı yayınladı.

Mesajda yönetim kurulunun konuyla ilgili amansız bir mücadeleye girişildiğine işaret edilirken, sonunda arzulanan hedefe ulaşılmasının Trabzonspor kulübü açısından önemine dikkat çekildi.

Divan Başkanlık Kurulu mesajında şu görüşler yer aldı:

“Bilindiği üzere Trabzonsporumuz 2005 Nisan ayında İMKB’ye kote edilmişti. Bu, kar garantili bir iştirakti. Dolayısıyla, kulübün her yıl temettü ödemek gibi bir ekonomik yükümlülüğü söz konusuydu. İlk iki buçuk yıllık dönemde kulübümüz bu ekonomik yükümlülüğünü yerine getirmişti. Sayın Sadri ŞENER başkanlığındaki 40. Yönetim Kurulu olayı farklı bir mecraya taşıyarak amansız bir mücadele örneği göstermiş ve sonunda da arzu edilen hedefe ulaşmıştır. Böylece kulübümüz her yıl ödemek yükümlülüğünde olduğu bu ağır ekonomik bedelden de arındırılmıştır.

Kulübümüz, 2005 yılında bu yolculuğa çıktığında; 30 yıllık bir süre sonunda yaklaşık 130 bin ABD Doları temettü ödemek durumundaydı. Ancak, gelirlerde yaşanan gelişmeler sonucunda, ödenecek bu rakam iki mislini de aşmış olacaktı. Yani; bu yolun tamamlanma maliyeti kulübe yaklaşık 280 milyon ABD Doları civarında olacaktı. Kulübümüzü bu ağır faturayı ödemeden arındırmış olan Sayın başkanımız Sadri ŞENER’e ve onun başkanlığında görev üstlenmiş 40, 41 ve 42. Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etmeyi, Divan Başkanlık Kurulu olarak yüce bir görev saymaktayız. Kulübümüz adına onları kutluyoruz. Bu sevinç bayramı camiamıza kutlu olsun”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor