Sadri Şener'e destek artıyor!

Trabzonspor Basket takımı eski başkanı Mehmet Yiğit Alp, Sadri Şener'e destek verdi. Alp, " Yıllarca kulübümüze onuruyla hizmet etmiş, maddi manevi külfetlere rağmen, çok zorlu rekabet koşulları altında Trabzonspor'un ayakta durmasını ve rakiplerine kafa

Sadri Şener'e destek artıyor!

Trabzonspor Basket takımı eski başkanı Mehmet Yiğit Alp, Sadri Şener'e destek verdi. Alp, " Yıllarca kulübümüze onuruyla hizmet etmiş, maddi manevi külfetlere rağmen, çok zorlu rekabet koşulları altında Trabzonspor'un ayakta durmasını ve rakiplerine kafa tutmasını sağlayan değerli Başkanımız Sadri Şener'e yönelik yapılan son hamle bardağı taşıran damla olmuştur.

Şirketlerin birleştirilerek kulübün büyük bir maddi külfetten kurtarılması başta olmak üzere 2010–11 sezonu şampiyonluğu, Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Kupa başarılarının ardından Şampiyonlar Ligi'ne kulübü taşıyan sportif başarılarda da imzası olan Sadri Şener'i bu şekilde itibarsızlaştırmaya çalışmak onu değil aksine bu gayretleri gösterenlerin itibarlarını tartışmaya açmıştır."dedi.

Alp," Sadri Şener ve ekibinin büyük katkılarıyla kazanılan TB2L ŞAMPİYONLUK KUPASINI henüz yeni başkan seçilmişken kaldırmakta beis görmeyenlerin bugünkü düşmanca tavırlarını anlamlandırmanın imkânı yoktur. Ekonomik olarak en büyük zorlukları yaşadığı dönemde bütün alacağını Trabzonspor Kulübü'ne bağışlayan Sadri Şener'i usulsüzlükle suçlamak akıl ve izanla izah edilemez.

Rakiplerinin bütün olumsuzluklarına rağmen TERTEMİZ kalarak Trabzonspor'un başını öne eğdirmeyen, daha da önemlisi kulüp üyeleri tarafından genel kurulda İBRA edilmiş bir yönetimi usulsüzlükle dava edecek kadar aymazlık içinde olanların camiamıza ne kadar büyük zarar verdikleri ortadadır. Elbette geçmiş yönetim kurulunun da her yönetim gibi hataları olmuştur.

 Trabzonspor yönetimlerine düşen, sadece geçmiş hatalardan ders alıp, daha iyisini yapmak için ÇALIŞMAKTIR. Geçmişe çamur atarak, gelecek yüceltilmez. Trabzonsporumuz'un daha bilinçli, dünyayla bütünleşmiş, kurumsal yönetime aşina, değerlerine sahip bir yönetim kuruluna duyduğu ihtiyaç her zamankinden daha fazladır. Bunun için gerekli insan gücüne de sahiptir."İfadelerini kullandı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor