Sadri Şener'e ağır eleştiri!

Haber61.Net - Spor Servisi - F. Bahçe'de top koşturan ve Türk Futbolunun en sorunlu futbolcu Emre Belözoğlu, Yine dünyaya şikeleriyle tescillenmiş kulübünün dergisinde yapmış olduğu açıklamada Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'a olay yaratacak sözler söyled

Sadri Şener'e ağır eleştiri!

Haber61.Net - Spor Servisi - F. Bahçe'de top koşturan ve Türk Futbolunun en sorunlu futbolcu Emre Belözoğlu, Yine dünyaya şikeleriyle tescillenmiş kulübünün dergisinde yapmış olduğu açıklamada Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'a olay yaratacak sözler söyledi.

Emre Türk futbolunun gerginlikler altında gitmesine başta Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener'in ve  bazı yöneticilerin sebep olduğunu  söyleyerek adeta hedef gösterdi.

Belözoğlu, "Trabzonspor’un  kendi özeleştirisini yapması gerektiğini düşünüyorum." ifadelerinin ardından, Biz yapıyoruz. Her iki camianın maçlardan önce yaptığı açıklamalar bir bakın. Biz futbolun güzelliklerini ön plana çıkartmaya çalışırken; o kulübün eski başkanı çıkıp, “İlelebet bu düşmanlık devam edecek” diyorsa, bunu da taraftarın bir düşmanlık olarak algılamaması herhalde çok iyimserlik olur. "şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor