Sadri Şener’den Trabzonspor değerlendirmesi

Trabzonspor'un eski başkanı Sadri Şener, bordo mavililerin içinde bulunduğu durumu ''Vahim'' olarak nitelendirdi.Trabzonspor Kulübü eski Başkanı Sadri Şener, lig yarışında havlu atıp Ziraat Türkiye Kupasında elenen son olara da bütün umudunu bağladığı UEF

Sadri Şener’den Trabzonspor değerlendirmesi

Trabzonspor'un eski başkanı Sadri Şener, bordo mavililerin içinde bulunduğu durumu ''Vahim'' olarak nitelendirdi.

Trabzonspor Kulübü eski Başkanı Sadri Şener, lig yarışında havlu atıp Ziraat Türkiye Kupasında elenen son olara da bütün umudunu bağladığı UEFA Avrupa Liginde sahasında Napoli'den aldığı 4 farklı yengilinin ardından umudunu büyük ölçüde yitiren bir tablonun bulunduğunu hatırlattı.

Şener, "100 milyonluk transfer yapıp 3 kulvarda başarısız bir takım ortada var. Bu durum kulübün başında ben olsam, herkes gibi "Başaramıyorum" deyip giderdim" diye konuştu.

1 LİRALIK OYUNCUYA 2 LİRA VERİRSEN HER ŞEY BİTMİYOR

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun "Tarihinin en iyi kadrosunu kurduk" sözleri üzerine ise Şener, "Tarihinin evinde en farklı yengilgisini almış bir takım demek istemiş olabilir. Çok parayla kadro kurulmuyor. 1 liralık oyuncuya 2 lira verirsen her şey bitmiyor. Bu yönetimin aldığı bir çok oyuncuyu ben almamıştım, iki katına aldılar. O kadar borç var ama Trabzon halkı bunu da unutur" diye konuştu.

POPÜLER KULÜP OLMALISIN

Sadri Şener, yönetimin tarihi borcu kapatmak için Akyazı'ya umut bağlaması hatırlatılması üzerine şunları söyledi:

''Oranın isim hakkını satabilmen için popüler bir kulüp olman lazım. Ligde Zirvede olmalısın, Avrupa'da her yerde olman lazım, niye sana fazla para versinler? Her yerde güzel statlar yapılıyor. Konya Stadı çok güzel, Antep'te her yerde var satsın bakalım. Sen de sportif sonuçlar anlamında onların sınıfına girdin. 30 yıl önce ki Şampiyonlukla o kadar ara vermezler. Niye versinler?"

İTİBAR SIFIR

"Trabzonspor yönetimi camiayla kavgalı, borç büyük, verilen sözler tutulmamış, sportif anlamda durum kötü, diğer kulüplerle sorunlu" diyen Sadri Şener, "Bu tablo içinde en önemli sorun, Trabzonspor itibar kaybediyor. Kötü bir yönetim, kötü bir mali tablo, kötü saha sonuçları. Toplandığında itibar sıfır. Bu durum tek çözüm kongredir, niye uzatıyorlar anlamıyorum. Daha ne olabilir ki her şey oldu" diye konuştu.

TORPİLLİ BİR YERE KADAR

Trabzonspor'un sportif anlamda ki başarısızlığının en çok mali yapıya zarar vereceğinin altını çizen eski Başkan Şener, "Avrupa kupalarında zıplayamazsanız, para gelmez. Başka gelir yok çünkü. Ligde çok kazanırsan, kupada tur atlarsan, Avrupa'da galip gelirsen para gelir. Buralarda zıplarsan, bu sefer sponsor da gelir. Torpilli sponsor bir yere kadar, sonra bırakır gider. Vahim olan durum bu" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor