Sadri Şener'den taraftara...

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, tur için umutlarını yitirmediklerini belirterek, Benfica ile oynayacakları rövanş karşılaşmasında taraftara çok iş düştüğünü söyledi.Yurt dışına çıkış yasağı nedeniyle, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında

Sadri Şener'den taraftara...

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, tur için umutlarını yitirmediklerini belirterek, Benfica ile oynayacakları rövanş karşılaşmasında taraftara çok iş düştüğünü söyledi.

Yurt dışına çıkış yasağı nedeniyle, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Trabzonspor'un deplasmanda Benfica ile oynadığı ve 2-0 kaybettiği karşılaşmayı televizyondan izleyen başkan Sadri Şener, tur için takımına ve taraftara güvendiğini söyledi.

Portekiz ekibi Benfica ile oynayacakları karşılaşmada taraftarlara büyük iş düşeceğini belirten Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, "Benfica güçlü bir takım ama gözümüzde çok fazla büyütmemiz gereken bir takım. Kimsenin tur için inancı kaybolmamalı, futbol takımımıza ve taraftarımıza güveniyorum. Taraftarlarımız, İstanbul'da bizi yalnız bırakmayacaktır. Taraftarımızın desteği ile Olimpiyat Stadyumu'nda birçok zafere imza attık. Benfica karşısında da turu geçeceğimize inanıyorum. İstanbul'da gövde gösterisi niteliğinde bir maça çıkacağız" dedi.

"Maç oynanmadan kazanılmıyor" diyen Sadri Şener, "Benfica ile rövanş maçını oynayacağız. Hiçbir şey bitmiş değil. Taraftarımız ilk andan itibaren vereceği destek ile erken gol bulabilirsek her şey bizim istediğimiz gibi gidebilir. Kaliteli bir takıma sahibiz. Oyuncularımıza ve taraftarımıza güveniyoruz. Hep birlikte bu maçın üstesinde geleceğiz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor