Sadri Şener'den Selçuk tepkisi!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Selçuk İnan transferinin ardından Galatasaray Kulübü ile dostluk ilişkilerini dondurduklarını söyledi.Konuyla ilgili bir açıklama yapan Sadri Şener, Galatasaray Kulübü'nün Selçuk'un transferi nedeniyle gereken nezak

Sadri Şener'den Selçuk tepkisi!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Selçuk İnan transferinin ardından Galatasaray Kulübü ile dostluk ilişkilerini dondurduklarını söyledi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Sadri Şener, Galatasaray Kulübü'nün Selçuk'un transferi nedeniyle gereken nezaketi göstermediğini belirterek, "Galatasaray Kulübü ile olan dostluk ilişkilerimizi dondurduk. Selçuk'un transferi nedeniyle gereken nezaketi göstermedikleri için biz de bundan sonra Galatasaray ile ilişkilerimizi gözden geçireceğiz. Elbette sözleşmesi biten bir oyuncu rahatlıkla kulüp değiştirebilir ama biz futbolun büyükleri olarak aramızdaki diyalog ortamını kaybetmemeliyiz.

Nezaket çerçevesinde bizi arayabilirlerdi. Onlar sözde Galatasaray Lisesi mezunu ve Fransız kültürü almışlar. Ama ben Atatürk Lisesi mezunuyum. Bu nezaketi bile gösteremiyorlar" dedi.

Öte yandan Trabzonspor Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu'na bir yazı göndererek Egemen ve Selçuk'un artık Trabzonspor futbolcusu olmadığını ve A Milli Takım listesinde hala Trabzonspor futbolcusu olarak gözüktüklerini ifade ederek bunun düzeltilmesini talep ettiler.

Bordo-Mavili kulüp, yeni kulüpleri olan Galatasaray ve Beşiktaş'ın bu oyuncuları transfer ettiklerine dair deklarasyon yayınladığını ve bu oyuncular için federasyon tarafından kendilerine ödenecek primlerin yeni kulüplerine aktarılmasını
talep etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler