Sadri Şener’den bomba açıklama

Trabzonspor Eski Kulüp Başkanı Sadri Şener Trabzonspor Sportif A.Ş ortaklarına yasal faizi ve gecikme zammıyla birlikte temettü ödeyecek olmasına ilişkin Haber 61.Net Spor Müdürü Tuncay Lakot’a çok önemli açıklamalarda bulundu.Trabzonspor Eski Başkanı Sad

Sadri Şener’den bomba açıklama

Trabzonspor Eski Kulüp Başkanı Sadri Şener Trabzonspor Sportif A.Ş ortaklarına yasal faizi ve gecikme zammıyla birlikte temettü ödeyecek olmasına ilişkin Haber 61.Net Spor Müdürü Tuncay Lakot’a çok önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Eski Başkanı Sadri Şener yaptığı açıklamada Trabzon halkı Trabzon gazetecileri ,Trabzon delegeleri ,eski yöneticiler, bizim yöneticiler rakam olarak bu konunun çok farkında değiller. Bu 300 milyon dolarlık bir dava. Biz her yıl 15 milyon civarında artan bir para ödedik ve ödemeye mecburduk. Trabzonspor Atay Aktuğ bey, zamanında öyle açılmıştı borsaya. Biz iki şirketi birleştirmekle temettüyü ortadan kaldırdık. Şöyle bir rakam verirsem 5 yıl ben Kulüpte başkanlık yaptım.5 yıllık süre zarfında biz 75.000 tl para ve faizleriyle birlikte 105.000 tl ödemedik zaten ödeyemezdik. Trabzonspor’da bugünlere gelemezdi kulüp kapanırdı. Önümüzdeki 20-25 yıl içerisinde 300 milyon dolar para ödeyecektik temettüye toplam artan değer kdv dahil ondanda kulübü kurtardık.300 milyon dolarlık bir hukuki sorunu  çözen avukata kaç lira para verilir bunu beni eleştirenlere soruyorum dedi.

Sadri Şener transfer konularına değinerek, ben bu konuları konuşmak istemiyorum takım zaten dökülüyor. Benim yaptığım transferlerin 3’ünü satarak  15 milyon Euro para kazandılar.

Trabzonspor yönetimi bizim bıraktığımız takımı hiç dağıtmasaydı yine o takım 3. veya 4. Olurdu.Hiç 100 milyon Euro vermeseydiler o takımla devam etselerdi o takım 1. Veya 2. De olurdu. Belki çok ufak 1-2 takviyeyle bunu başarabilirdiler. Bu kadar hırs ile transfer yapmaya gerek yoktu. Aynen bizim basket takımı gibi oldu Trabzonspor futbol takımı da. Basket takımı her yıl bir takımı gönderiyor seneye yeni bir takım yapıyor. Şimdi anladığım kadarıyla bunlar gittiği taktirde yeni gelenlerde bunları gönderecek. Zaten gönderemeyecekler paralar ödenmeyecek ödemeyecekler  Allah sonumuzu hayır etsin dedi.

Haber 61.Net Özel Haber / Tuncay LAKOT

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor