Sadri Şener transferi konuştu

Başkan Sadri Şener, ara transfer dönemi için önümüzdeki günlerde Yönetim Kurulu, Teknik Direktör Ersun Yanal ve Futbol Koordinatörü Özkan Sümer'in katılacağı bir toplantı yapacaklarını söyledi. Şener, transfer için bir bütçe ayırdıklarını ve gerekli takvi

Sadri Şener transferi konuştu

Başkan Sadri Şener, ara transfer dönemi için önümüzdeki günlerde Yönetim Kurulu, Teknik Direktör Ersun Yanal ve Futbol Koordinatörü Özkan Sümer'in katılacağı bir toplantı yapacaklarını söyledi.

Şener, transfer için bir bütçe ayırdıklarını ve gerekli takviyeleri yapabileceklerini de belirterek, "Şu an bu konuda araştırmalar yapıyoruz. Kulübün imkanları doğrultusunda takviye yapmayı düşünüyoruz. Trabzonspor'un başarısı için yönetim kurulu olarak elimizden geleni yapacağız. İsim konusunda ise şu anda hiçbir futbolcu da kesin mutabakata varmadık. Biz sezon başından itibaren zaten bir çok futbolcuyu takip ediyorduk" diye konuştu.

"DENİLSON GÜNDEMİMİZDE YOK"

Şener, Brezilyalı tecrübeli futbolcu Denilson'un gündemlerine hiçbir zaman girmediğini de belirterek, "Bu tür transfer haberleri tamamen menajerlerin oyunu. Menajerler Trabzonspor'un bulunduğu konum ve ekonomik durumu itibari ile her gün yeni isimler ortaya atıyor ve bunlarda çeşitli yollardan gündeme getirilerek taraftar baskısı oluşturulmaya çalışılıyor" diye konuştu.

Kaynak: Sporx.com

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler