Sadri Şener Tokat'a gitti

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in de bulunduğu kafile, Sivas Havaalanı'nda çok sayıda bordo-mavili taraftar tarafından karşılandı. Trabzonsporlu taraftarlar, futbolcular ve teknik heyet ile kulüp başkanı Sadri Şener'e sevgi gösterisinde bulundular

Sadri Şener Tokat'a gitti
Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in de bulunduğu kafile, Sivas Havaalanı'nda çok sayıda bordo-mavili taraftar tarafından karşılandı.
Trabzonsporlu taraftarlar, futbolcular ve teknik heyet ile kulüp başkanı Sadri Şener'e sevgi gösterisinde bulundular. Taraftarlar, teknik direktör Ersun Yanal'a da çiçek verdiler.
Bir grup taraftar ise Trabzonspor kafilesini havaalanına almaya gelen otobüsün önünde ''kolbastı'' gösterisi yaptı. Taraftarların ''kolbastı'' oyunu nedeniyle bir süre havaalanından ayrılamayan kafile, daha sonra güvenlik güçlerinin uyarısıyla otobüsün önünün boşaltılmasının ardından hareket etti.
Otobüsle kamp yapılacak Büyük Otel'e geçen kafileyi burada az sayıda Sivasspor taraftarı karşıladı. Kırmızı-beyazlı taraftarlar, burada takımları lehine tezahüratta bulundular.
Bu arada Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ve kimi yöneticilerin, geceyi geçirmek üzere Tokat'a gittikleri öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler