Sadri Şener TFF'ye yüklendi

Lille maçının akşamına derbinin konması için Şener, "G.Saray ya da F.Bahçe'nin Şampiyonlar Ligi maçı olsa bir derbi olmazdı aynı akşam" diyerek TFF'ye yüklendiTrabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Gaziantep galibiyetine çok sevindiğini söyledi. İş yoğun

Sadri Şener TFF'ye yüklendi

Lille maçının akşamına derbinin konması için Şener, "G.Saray ya da F.Bahçe'nin Şampiyonlar Ligi maçı olsa bir derbi olmazdı aynı akşam" diyerek TFF'ye yüklendi

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Gaziantep galibiyetine çok sevindiğini söyledi. İş yoğunluğu nedeniyle G.Antep'e gidemediğini ifade eden başkan Şener, "İyi bir takım olduğumuzu bir kez daha yaşadım maçı TV'den izlerken. İki ya da üçüncü golü de atabilirdik. Biz iyi bir ekibiz, iyi bir takımız" dedi.

Halil Altıntop'un golü için de başkan, "Güzel bir gol attı. Kardeşi Hamit Altıntop kadar başarılı bir futbolcu benim gözümde.. Trabzon'da daha da iyi olacak. Henrique için de 'Sezonu kapadı. Boşuna aldılar' diye yorumlar yapıldı. Şimdi o da takıma döndü. Her şey yolunda inşallah daha iyi olacak" yorumunu yaptı. Söz CSKA Moskova ile yapılacak Çarşamba günkü maça geldiği zaman Trabzon Başkanı, "Bu maçta galip gelmek önemli. Ama çok da keskin bir viraj olarak bu karşılaşmayı görmüyorum. Sonra Inter ve Lille maçları var. Fakat kazanmak bir çok şeyi çözer. Grupta önemli bir avantaj olur" ifadesini kullandı.

'BİZİM DEĞİL TÜRKİYE'NİN MAÇI'

Trabzonspor'un Lille ile deplasmanda 7 Aralık'ta oynayacağı maçın akşamına Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin TFF tarafından konması için de başkan Şener, "Program yoğun. Federasyon çıkamamış işin içinden belli ki.. Bir gün sonra olur muydu? Olabilirdi. Aynı gün Fenerbahçe ya da Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi maçı olsaydı. O gün bir de ligde derbi maçı olur muydu? Olmazdı. O zaman Federasyon yapmazdı böyle bir program" diyerek ilginç bir yorumda bulundu. "Peki siz TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ile görüştünüz mü?" sorusuna Şener, "Hayır görüşmedim. Aramam.. Bu Türkiye'nin önemli bir Avrupa sınavı. Bizim değil hepimizin maçı" yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor