Sadri Şener son noktayı koydu

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, medyada İbrahima Yattara hakkında yer alan haberlerle ilgili olarak bir açıklama yaptı. Şu anda transfer döneminde olunmadığını ve bu nedenle satılacak herhangi bir oyuncunun yerine kadroyu tamamlama imkanının bulunmadığın

Sadri Şener son noktayı koydu
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, medyada İbrahima Yattara hakkında yer alan haberlerle ilgili olarak bir açıklama yaptı.

Şu anda transfer döneminde olunmadığını ve bu nedenle satılacak herhangi bir oyuncunun yerine kadroyu tamamlama imkanının bulunmadığını hatırlatan Şener, “Bu nedenle Yattara'nın satılması gibi bir durum da söz konusu değildir” değerlendirmesinde bulundu.

Yattara da dahil olmak üzere kadroda son derece kaliteli futbolcular olduğunu ve bunlara talep gelmesini de doğal gördüklerini kaydeden Başkan Şener, “Ancak gerçekçi olmak zorundayız. Şu anda transfer döneminde değiliz. Bir oyuncuyu elden çıkartırken yerine yenisini koyabilecek imkanı da oluşturmalısınız. İçinde bulunduğumuz süreçte bunu gerçekleştirmemiz kurallar dahilinde mümkün değil. Öyleyse gereksiz spekülasyonlarla kimse kafaları karıştırmaya çalışmasın. Biz başta D.Ç. Karabükspor'la olmak üzere oynayacağımız maçları düşünüyoruz.

Farklı gündemlerle enerjimizi harcamak istemiyoruz. Taraftarlarımız da bu durumun bilincinde olsunlar” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor