Sadri Şener o kararı nasıl değerlendirdi

NE DEMEK İSTEDİ?    Şike davasında sanıkların beraat etmesi Trabzonspor camiasını sarstı. 2010 sezonunda Trabzonspor Kulübü Başkanı olan ve şike davasında suçlanmasına rağmen hiçbir şekilde delil bulunamayıp aklanan Sadri Şener, karara, “Ülkemizde hukuk d

Sadri Şener o kararı nasıl değerlendirdi
NE DEMEK İSTEDİ? 
 
Şike davasında sanıkların beraat etmesi Trabzonspor camiasını sarstı. 2010 sezonunda Trabzonspor Kulübü Başkanı olan ve şike davasında suçlanmasına rağmen hiçbir şekilde delil bulunamayıp aklanan Sadri Şener, karara, “Ülkemizde hukuk demekki üstün değil!” yorumunu yaptı.
Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu da eleştiren Şener şunları söyledi; 
 
Bizim yönetimde beni avukatlara çok para veriyorum diye mahkemeye vermişti. 
Hukuki savunmalarda özellikle bu tip davalarda ciddi avukatlar tutabilme becerin olmalıdır.  Yoksa bu sonuçlar kaçınılmazdır.
 
 
Trabzonspor yönetimine belliki birileri bu davanın üstüne gitme dedi. Öyle ya bu sonuç bunu gösteriyor. Siz bu davaya bakan Trabzonspor’un avukatını biliyor musunuz? Kim biliyor?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler