Sadri Şener maçı değerlendirdi

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener de, ''İyi bir maç oldu. Liderliğin yarattığı stres tabii ki var. Ligde artık kötü takım yok. Bugün de gördüğünüz gibi Hacettepe alt sıralarda olmasına rağmen çok iyi bir takım ve çok iyi mücadele etti. Kazandığımız i

Sadri Şener maçı değerlendirdi


Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener de, ''İyi bir maç oldu. Liderliğin yarattığı stres tabii ki var. Ligde artık kötü takım yok. Bugün de gördüğünüz gibi Hacettepe alt sıralarda olmasına rağmen çok iyi bir takım ve çok iyi mücadele etti. Kazandığımız için mutluyuz'' diye konuştu.

Şener, yarın Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yapılacak karşılaşmada alınacak sonucun kendileri için çok önemli olmadığını kaydetti.

-MAÇ SONRASI SEVİNÇ-

Trabzonspor'un Hacettepe'yi 1-0 mağlup ederek liderliğini sürdürmesi, maç sonrası Hüseyin Avni Aker Stadı'nı adeta bayram yerine çevirdi.
Taraftarlar, uzun süre tribünlerden ayrılmazken, futbolcular da bu coşkuya kolbastı oynayarak ortak oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor