Sadri Şener liderliğe inanıyor

Turkcell Süper Lig'in 14. haftasında sahasında ligin alt sırasında yer alan Kocaelispor'u ağırlayacak olan Trabzonspor'da tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor. Sivasspor ve Kayserispor beraberlikleri ile son iki haftada 4 puan kaybı yaşayan bordo-mavi

Sadri Şener liderliğe inanıyor

Turkcell Süper Lig'in 14. haftasında sahasında ligin alt sırasında yer alan Kocaelispor'u ağırlayacak olan Trabzonspor'da tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor. Sivasspor ve Kayserispor beraberlikleri ile son iki haftada 4 puan kaybı yaşayan bordo-mavili takım Kocalesipor maçını kazanarak ilk yarı liderliği için önemli bir avantaj elde etmeyi planlıyor.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, sezona çok iyi bir başlangıç yaptıklarını belirterek, "Ligde topladığımız 28 puan ile takımımız yarışı önde götürüyor. Sivasspor ve Kayserispor beraberlikleriyle puan kayıpları yaşadık ama evimizde oynayacağımız Kocaelispor maçını alarak ilk yarı liderliği için moral bulmak istiyoruz" dedi.

Göreve geldiklerinde takıma yarışmacı bir kimlik kazandırmayı hedeflediklerini belirten Şener, "Bunu başardığımıza inanıyorum. Trabzonspor takımı yarışmacı bir kimlik kazanmıştır. Hedefimiz bunu lig sonuna kadar sürdürmektir. Bunun kolay olmayacağını da biliyoruz. Ancak, Trabzonspor camiası kenetlendikten sonra başaramayacağı hedef kalmaz. Bu sezon takım olarak çok iyi bir durumdayız. Daha da iyi olacağımızı düşünüyorum. Yeter ki, taraftarımız desteğini esirgemesin. Alacağımız sonuçlar kadar centilmenlikte de hep zirvede olmalıyız" diye konuştu

Ligde kolay takımın olmadığını belirten Şener, "İyi konsantre olan müsabakaya iyi hazırlanan takımlara sahadan istediğini alabilecek düzeye geldi. Kocaelispor son haftalarda ortaya koyduğu futbol ile çıkış içinde olan bir takım. Rakibimizin durumu bizi ilgilendirmez. Karşılaşmadan 3 puan ile ayrılarak ilk yarıdaki hedefimizi gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor