Sadri Şener isyanlarda!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, 15 milyon taraftarı olan bir takımı ayağa kaldırmak için çok para ve emek harcayarak mücadele ettiklerini belirterek bütün bunların bir hakemin değneğinin ucunda olmaması gerektiğini söyledi. Turkcell Süper Ligi'nin

Sadri Şener isyanlarda!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, 15 milyon taraftarı olan bir takımı ayağa kaldırmak için çok para ve emek harcayarak mücadele ettiklerini belirterek bütün bunların bir hakemin değneğinin ucunda olmaması gerektiğini söyledi.

Turkcell Süper Ligi'nin 15. haftasında deplasmanda Bursaspor'a tartışmalı ofsayt golü ile 2-1 mağlup olan Trabzonspor'da hakemlere tepki sürüyor. Liderliği Bursa'da bırakan Bordo-mavili takımda keyifler kaçarken Yönetim Kurulu da futbol camiasını hakem hataları konusunda uyardı.
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, son haftalarda hakem hatalarının üst üste geldiğine dikkat çekerek şöyle konuştu:

"Bursaspor çok iyi bir takım değil. Bizim kazanmamız gereken bir maçtı. Bursaspor'un aldığı galibiyeti gölgeleme gibi bir düşüncemiz yok. Ancak son haftalarda hakem hataları üst üste olmaya başladı. Bu hafta oynayacağımız Eskişehirspor maçında karşılaşmayı yönetecek hakemin hatalı bir karar vermesi durumunda ben halkı nasıl zapt edeceğim, bunun izahını bana biri yapabilir mi? Türkiye'de yan hakemlerin kötü olduğunu, eğitim almalarını gerektiğini daha önce defalarca söyledim. Türkiye Futbol
Federasyonu'nun (TFF) bu konuda bir çalışma yapması gerektiğini belirttim. Türkiye'de orta hakemden çok yan hakem sıkıntısı var. Yan hakemlerimiz çok kötü."

TFF'nin yan hakemleri iyi bir eğitimden geçirmesi gerektiğini vurgulayan Şener, "25 yaşındaki bir çok 10-15 milyon taraftarı olan bir takım rezil ediyor. Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı da buna sessiz kalıyor. Adam çıkar bu hataların bir daha tekrarlanmamasını konusunda bir şeyler söyler, özür diler ama yok" dedi.

HAKEM HATALARI OLMASAYDI 6-7 PUAN ÖNDEYDİK
"Trabzonspor'u yeniden ayağa kaldırmak için çok para harcadık, çok emek vererek mücadele ettik. Ama bütün bunlar bir hakimin değneğinin ucunda olmamalı" diyen Şener, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu döneminde hakemlik daha zordu. 100 metre koşmayla iş olmuyor. Şimdi teknik imkanlar da var. Hakemlerimiz eskisine nazaran daha donanımlı, çok rahatlar. Hakemler hakkında konuşmak istemiyorum. Utanıyorum da. Ama halkın tepkisini bulunduğum makam gereği belirtmek durumundayım. Çok ciddi bir takım kurduk. Geldiğimiz yer tesadüf değildir. Rakiplerimiz Trabzonspor'a karşı savunmada 4-5 oyuncu çakılı oynuyorlar. Demek ki Trabzonspor muazzam bir takım. Eğer hakem hataları olmasaydı şu anda 6-7 puan öndeydik."

Transfer yapmayı sürdüreceklerini dile getiren Şener, "Bu ekonomik krizde transfer yapmaya çalışacağız. Bütçemiz içinde belli bir para ayırdık. Hocamızın vereceği karar da önemli. Kulübede oturacak değil takıma direk katkı yapacak oyuncu bulma çabasındayız. Bu kriterlerde oyuncu bulabilirsek takıma katacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler