Sadri Şener istifadan döndü

Akşam Gazetesi'nden Haluk Ayyıldız'ın, Başkan Şener'in istifa ettiğine dair iddiası:İşte Akşam'ın haberi:Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, pazar günü yapılan kongrede yeni tüzüğün geçmemesi üzerine sinirlenerek istifa kararı aldı. Kongre sonrası Meh

Sadri Şener istifadan döndü

Akşam Gazetesi'nden Haluk Ayyıldız'ın, Başkan Şener'in istifa ettiğine dair iddiası:

İşte Akşam'ın haberi:

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, pazar günü yapılan kongrede yeni tüzüğün geçmemesi üzerine sinirlenerek istifa kararı aldı.

Kongre sonrası Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde iftar yemeğinde buluşan yöneticiler, Sadri Şener'i bu kararından vazgeçirebilmek için dakikalarca dil döktüler. Yönetim kurulu üyelerinin ricaları üzerine Şener istifa kararından vazgeçti. Ardından Şener, durum değerlendirmesi yapmak için İstanbul'a döndü.

ZOR DURUMDA KALDI
ÇOK üzgün ve moralsiz olduğu kaydedilen Şener'in Beşiktaş maçı öncesi kendisine yaratılan bu güvensizlik ortamından rahatsız olduğunu kaydedildi. Öte yandan kongrede Divan Kurulu Başkanlığı görevini yapan Avukat Cengiz Çebi'nin görevinden alındığı bildirildi. Aynı zamanda Bordo-Mavili kulübün avukatı da olan Çebi'nin konuyla ilgili üzerine çok gelindiği, zaten ayrılmak istediğini de yakın çevresine söylediği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor