Sadri Şener istifa etmedi

Trabzonspor asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, bugün bir gazetede çıkan “Pazar günü yapılan kongrede yeni tüzüğün geçmemesinin ardından sayın Şener'in istifa kararı aldığı haberi üzerine haber61.net'e bir açıklama yaptı. BAŞKAN ŞENER İSTİFA ETMEDİ Hacısal

Sadri Şener istifa etmedi

Trabzonspor asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, bugün bir gazetede çıkan “Pazar günü yapılan kongrede yeni tüzüğün geçmemesinin ardından sayın Şener'in istifa kararı aldığı haberi üzerine haber61.net'e bir açıklama yaptı.

 

BAŞKAN ŞENER İSTİFA ETMEDİ

 

Hacısalihoğlu, Başkan sadri Şener'in kesinlikle istifa kararı almadığını belirterek, Başkanımız çok gücendi, kırıldı, ama asla istifası söz konusu değil ama çok gücendi” dedi.

 

İHTİRASLAR VE PROBLEMLER TRABZONSPOR PLATFORMUNA TAŞINMAMALI

 

Trabzonspor'un kongrede yaşananları hak etmediğinin altını çizen Hacısalihoğlu,  “Trabzonspor bunları hak etmiyor. Benim için önemli değil de, Trabzonspor bugün ki şartlar da bunları hak etmiyor. İnsanlar davranış ve düşüncelerinde Trabzonspor'u düşünerek yapmalı. Trabzonspor'a zarar verecek düzeyde davranışlar içinde olmamaları gerekir. İhtiras ve problemlerini, Trabzonspor platformuna taşımamaları gerekir. Biz nelerle uğraşıyoruz, insanlar nelerle uğraşıyor” diye konuştu.

 

BEŞİKTAŞ MAÇINI KAZANMANIN YANINDA BU MAÇI HADİSESİZ BİTİRMELİYİZ

 

Hacısalihoğlu, hafta sonu Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanılacak Trabzonspor Beşiktaş maçı ile ilgili de şunları söyledi:

“Trabzonspor her maça 3 puan hedefi çıkıyor.Beşiktaş maçına da bu gaye ile çıkacağız. Derbi maçı olması açısından bu maçın önemi bir kat daha artıyor. Ancak bizim için sahada kazanılan puan kadar, maçların hadisesiz bitmesi de çok önemli. Trabzonspor bu yıl sahada olduğu kadar tribünler de  örnek olması gerekiyor. Fair Playı hak etmesi, bu davranışlar içinde olması gerekiyor. O nedenle hem galip gelmek, hem de centilmence maçı tamamlamayı arzuluyoruz”

 

SYLVA'NIN GEÇİCİ LİSANSI BUGÜN GELECEK

 

Milli takım kampından dönen Tony Slyva'nın takımla beraber çalışmalara başladığını da kaydeden Hacısalihoğlu, “Tony Slyva'nın FIFA'dan geçici lisansı bugün gelecek.Beşiktaş maçında oynama şansı var, bu konuda kararı hocamız Yanal verecek” dedi.

 

YATTARA MAÇA KADAR HAZIR SEVİYEYE GELECEK

 

Yattara'nın sakatlığı konusunda ise Hacısalihoğlu, şunları söyledi:

“ Yattaranın sakatlığı da doktorlardan aldığımız bilgiye göre; maç gününe kadar oynayabilecek seviyeye gelecek. Ancak hocamız bu şartlarda oynatır oynatmaz elindeki kadroya göre değerlendirme yapacak”

 

 Selahattin AYDINLI

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor