Sadri Şener ile görüştük"

Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin bu yıl 46.'sını düzenlediği Sporun Zirvesi Semineri'nin ikinci gününde yapılan, 'Futbolda adaletin terazisi' başlıklı oturuma katılan Aydınus, sezonun ilk yarısında 10 maçta görev aldığını, bazılarında başarısız yönetiml

Sadri Şener ile görüştük"
Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin bu yıl 46.'sını düzenlediği Sporun Zirvesi Semineri'nin ikinci gününde yapılan, 'Futbolda adaletin terazisi' başlıklı oturuma katılan Aydınus, sezonun ilk yarısında 10 maçta görev aldığını, bazılarında başarısız yönetimler gösterdiğini belirtti.

Basına yansıyan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ile yaptığı konuşmaya da açıklık getiren Aydınus, ''Sadri Şener başkan ile profesyonel hakemlikle ilgili görüştük. Trabzonzpor - Eskişehir maçını konuşmadık. Bir hakem olarak ilk yarıda çok başarılı olduğumuzu söyleyemeyiz; ama çok başarısız da değiliz, buna inanmıyorum. Arada biz de eğitimler aldık. İkinci yarıda çok iyi bir sezon geçireceğimize yürekten inanarak söylüyorum.'' dedi.

Aydınus, hakemler olarak başarı beklentisinin normal olduğunu, bunun için ise desteğe ihtiyaçları olduğunu ifade ederek, ''Bizden de Avrupa'da futbol takımlarımız ve milli takım gibi başarı istiyorsanız, bizlerin de sizler tarafından desteklenmesi gerek 7 FIFA kokartlı hakemiz ve desteğinizi bekliyoruz. 10 Süper Lig maçına çıktım, performans olarak Trabzonspor-Eskişehir maçında kötüydüm, bir hakem olarak kötü bir performans da gösterebilirim. Bunu dost ortamlarında söyledim, ama özel olarak bir açıklama yapmış değilim.'' diye konuştu.

Aydınus, üzerlerinde baskı olup olmamasıyla ilgili olarak ise, ''Baskının varlığına inanıyorsak neden sadece hakemlerle özdeşleştiriyorsunuz. Yönetimler, futbolcular ve taraftarlar da baskıya uğruyor. Basın mensupları da baskıya uğruyor. Siz bu baskıdan kendinizi soyutlayabiliyor musunuz?'' yorumunu yaptı.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor