Sadri Şener Halil için ne dedi?

Başkan Şener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Halil Altıntop ile her konuda anlaştıklarını belirterek, ''Önemli bir oyuncuyla anlaştık. Transfer hayırlı olsun'' dedi.Teknik direktör Şenol Güneş'in istediği bir oyuncuyu kadrolarına kattıklarını ifade ede

Sadri Şener Halil için ne dedi?

Başkan Şener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Halil Altıntop ile her konuda anlaştıklarını belirterek, ''Önemli bir oyuncuyla anlaştık. Transfer hayırlı olsun'' dedi.

Teknik direktör Şenol Güneş'in istediği bir oyuncuyu kadrolarına kattıklarını ifade eden Şener, ''Halil eşiyle birlikte Trabzon'a gelecek ve sağlık kontrolünden geçecek. Daha sonra da sözleşme imzalayacağız. Bu transferle yerli forvet transferini de çözmüş olduk. Halil, Trabzonspor'a önemli katkı sağlayacaktır. Kaliteli bir oyuncuyu kadromuza kattık'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor