Sadri Şener gözaltına alındı

Sadri Şener İstanbul'da gözaltına alındı.Türk futbolunda deprem etkisi yaratan şike teşvik soruşturması kapsamında Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener gözaltına alındı.Başkan Sadri Şener, İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Merkezi'nde yapılan sağlık k

Sadri Şener  gözaltına alındı

Sadri Şener İstanbul'da gözaltına alındı.

Türk futbolunda deprem etkisi yaratan şike teşvik soruşturması kapsamında Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener gözaltına alındı.

Başkan Sadri Şener, İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Merkezi'nde yapılan sağlık kontrollerinin ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne sevk edildi.

İkinci dalga operasyonda TFF, Eski TFF yönetiminden de ifadeye çağrılacağı isimler yer alıyor. 20'ye aşkın ismin ifade vermek üzere gözaltına alınacağı öğrenildi.

Şener, hastaneden çıkarılışında gazetecilerin "Neden gözaltına alındınız" sorusuna "Emniyete gidiyoruz. Yavaş sorun, yavaş cevap verelim" şeklinde cevap verdi

Bugün TFF yönetimi çok önemli bir toplantı yapacaktı bu toplantıya Sadri Şener'in de katılması bekleniyordu ancak İstanbul Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

TFF'NİN KARARINI ERTELEMESİ BEKLENİYOR

Mehmet Ali Aydınlar, Emniyet'e gelmiş ve brifing almıştı. Bugün Kulüpler Birliği'yle bir toplantı yapılacaktı ancak emniyetten yeni bilgiler almaları bekleniyor. Liglerin başlama tarihinin bile ertelenmesi beklenebilir.

 ŞENER ŞUAN SORGULANIYOR

Sadri Şener şuanda Emniyet'e giriş yaptı ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü binasında sorgulanıyor.

Sadri Şener'in tam olarak hangi nedenle gözaltına alındığını belli değil. Net bilgiler az sonra gelecek...

Dakika dakika aktarıyoruz...

 

Saat: 10:01 - Sadri Şener, şuan itibariyle İstanbul Emniyeti'nde sorgulanıyor. Mümtaz Karakaya, Levent Kızıl ve Serdar Kulbilge de sorgulanıyor. İbrahim Akın'ın da Türkiye'ye dönmesi için çağrıda bulunulduğu yönünde bilgi var

Beşiktaş yöneticisi Serdar Adalı'nın da yurt dışında olduğu için Türkiye'ye ifade vermeye çağrıldığı belirtildi.

DEVAMI SAYFA 2'DE

 

 

Saat: 10:17 - Süper Lig'in ertelenmesinin büyük bir ihtimalle gerçekleşebileceği bilgisine ulaşıldı. Bu arada Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in ifadesinin alınmasına halen devam edildiği öğrenildi.

Saat: 10: 30 - Şener'in İstanbul'da gözaltına alınmasının ardından tüm gözler Trabzonspor'un Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılması muhtemel aramaya çevrildi ancak tesisler sabah saatlerinde sakinliğini korudu.

Personelin mesaiye girişi dışında hareketlilik göze çarpmayan tesislerde, şu an için bir aramanın söz konusu olmadığı belirtildi.

Saat: 10: 43 - Önce kulüp başkanlarıyla bir araya geleceğiz ve 16:00'da bir araya gelecektik denilmişti ancak 15 Temmuz'da karar açıklayacağız diyen TFF'nin kararını 15 Temmuz'da açıklaması bekleniyor.

Saat: 11: 07 - Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in Emniyetteki sorgusuna devam ediliyor.

Saat: 11: 13 - TFF Eski Başkanı Mahmut Özgener de gözaltına alındı.

 12.02: - Şuan itibari ile gözaltı sayısının 40'a ulaştığı öğrenildi.

12:20- Giresun eski başsavcısının da gözaltında alındığı öğrenildi.

Başsavcı Sedat Peker'e yakınlığı ile biliniyor. 

15.05- TFF eski yöneticisi Ufuk Özerten de Bodrum'da gözaltına alındı.

15.15- Beşiktaş Yöneticisi Serdar Adalı'nın da ifadesi istenildi.

Trabzonlu İşadamı Zeki Mazlum İstanbul Vatan Emniyet Müdürlüğüne gönderilirken, Başkan Şener ve TFF eski Başkanı Özgener'in ifadesi devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler