Sadri Şener futbolu beğenmedi

Teknik direktör Ersun Yanal, maçtan sonra özellikle ofansif anlamda bordo-mavili takımını eleştirirken kulüp başkanı Sadri Şener'de Beşiktaş maçındaki futboldan memnun olmadığını bildirdi. Şener, ligin ikinci yarısına Fenerbahçe maçıyla başladıklarını bel

Sadri Şener futbolu beğenmedi

Teknik direktör Ersun Yanal, maçtan sonra özellikle ofansif anlamda bordo-mavili takımını eleştirirken kulüp başkanı Sadri Şener'de Beşiktaş maçındaki futboldan memnun olmadığını bildirdi.

Şener, ligin ikinci yarısına Fenerbahçe maçıyla başladıklarını belirterek, ''O maçta daha iyi futbol vardı. Beşiktaş maçındaki futboldan memnun değiliz. Sonuçta alınan puanlar çok önemli. Denizlispor, Antalyaspor, Konyaspor, Galatasaray maçları önümüzde var. Bu maçlar içerisinde Antalyaspor ile deplasmanda, diğerlerini sahamızda yapacağız. Önümüzdeki 4 maçta 12 puan almamız lazım'' dedi.

Güçlü bir kadrolarının bulunduğunu ifade eden Şener, ''Sadece sahadaki 11'imiz değil, yedek kulübemiz de güçlü. Arada bu tür oyunlar olabilir. Fakat şu anda sonuca en yakın takımlardan biriyiz'' diye konuştu.

Kadroya çok sayıda oyuncu kattıklarını, oyuncu transferinin de maliyeti bulunduğunu kaydeden Şener, şöyle konuştu:
''Faty Papy, Brüls, Boffin gibi oyuncuları alarak geleceğe yönelik çalışmalar yapıyoruz. Brüls ve Boffin Hollanda'da şu anda oynuyorlar. Bunun yanında (A) takımda oynayamayan oyuncularımızı pilot takımımızda değerlendiriyoruz. Doğrudan takıma katkı yapan oyuncular da kadromuza kattık. Yerlerde sürünen Trabzonspor'u tekrar ayağa kaldırdık.''
Daha önce milli takıma Trabzonspor'dan 1 oyuncu seçilmesi konusunda eleştirilerde bulunan Şener, ''Fatih Terim benim yaşantımda çok özel olan bir insan. Kendisini her yönden çok beğeniyorum. Galatasaray kulübü demeç veriyor milli takıma en fazla oyuncu veren takımız diye. Üzülüyorum ben de bu cümleleri kullanmak istiyorum. Fatih Terim'in veya yardımcılarının Trabzon'a gelip burada da maçlar ve antrenmanlar seyretme imkanı bulmalarını istiyoruz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor