Sadri Şener davasında yeni duruşma

Eski Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in, kulübün mallarını idare etme yetkisine haizken kontrolündeki bu paraları kendi yararına kullanıp kulübü 3 milyon 939 bin lira zarara uğrattığı iddiasıyla "güveni kötüye kullanma" ve "özel belgede sahtecilik"

Sadri Şener davasında yeni duruşma

Eski Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in, kulübün mallarını idare etme yetkisine haizken kontrolündeki bu paraları kendi yararına kullanıp kulübü 3 milyon 939 bin lira zarara uğrattığı iddiasıyla "güveni kötüye kullanma" ve "özel belgede sahtecilik" suçlarından yargılanmasına devam edildi.

Trabzon 3. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, Şener'in avukatı Mehmet Şentürk ile davacı Trabzonspor Kulübü'nün avukatı Fuat Göktaş katıldı.

Duruşma, olayla ilgili yeniden kapsamlı bilirkişi raporu alınmasına karar verilerek dosyadaki eksiklerin tamamlanması amacıyla ertelendi.

Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, Sadri Şener'in Trabzonspor Kulübü'nün mallarını idare etme yetkisine haiz olup kontrolündeki bu paraları kendi yararına kullandığı, bu suretle "güveni kötüye kullanma" ve zincirleme "özel belgede sahtecilik" suçlarını işlediği ve kulübü 3 milyon 939 bin 202 lira zarara uğrattığı iddia ediliyor.

İddianamede, Şener'in "güveni kötüye kullanma" ve "özel belgede sahtecilik" suçlarından cezalandırılması isteniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler