Sadri Şener: Beni Yıldıramazlar

Trabzonspor başkanı Sadri Şener bu gün Tahkim Kurulu başkanı Tahkim Kurulu Başkanı Adnan Türkkan’a hakaret ettiği gerekçesiyle 2 yıl ceza alacağı şeklindeki iddialara yanıt verdi.Başkan Sadri Şener Tahkim Kurulu başkanı Adnan Türkkan’ın arkadaşı olduğunu

Sadri Şener: Beni Yıldıramazlar

Trabzonspor başkanı Sadri Şener bu gün Tahkim Kurulu başkanı Tahkim Kurulu Başkanı Adnan Türkkan’a hakaret ettiği gerekçesiyle 2 yıl ceza alacağı şeklindeki iddialara yanıt verdi.

Başkan Sadri Şener Tahkim Kurulu başkanı Adnan Türkkan’ın arkadaşı olduğunu belirterek “Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım’ın 41 günlük cezası Tahkim Kurulu tarafından 21 güne indirildi. Bende Tahkim Kurulu eski başkanı Adnan Türkkan’la Brüksel’den dönerken uçakta karşılaştım. Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım’ın cezasının indirilmesine tepki gösterdim.

 Adnan Türkkan mahkemeyle başvurmadan önce beni aradı. Konu ile ilgili olarak mahkemeye vereceğini bana iletti.

Ben bu konuda daha önce ifade verdim. Herhangi bir sorun yok. Yine çağırırlarsa gider ifademi veririm.

Ben Aziz Yıldırımın cezasının indirilmesine tepki gösterdim. Cezasına da razıyım. Ancak şuan bana veya kulübe bu konuda iletilen bir şey yok. Savunma isterlerse gider aslanlar gibi savunma yaparız. Konu budur dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor