Sadri Şener açıklama yaptı

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, daha önce A Takımda teknik direktörlük yapan 4 teknik adamı, çeşitli ünitelerde aynı çatı altında görevlendirmeyi kararlaştırdıklarını bildirdi. Şener, bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında,

Sadri Şener açıklama yaptı

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, daha önce A Takımda teknik direktörlük yapan 4 teknik adamı, çeşitli ünitelerde aynı çatı altında görevlendirmeyi kararlaştırdıklarını bildirdi.

Şener, bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, Türk futbolunda birçok ilke imzasını atan Trabzonspor'un yeni bir ilki daha uygulamaya koyacağını belirterek, ''Yönetim kurulumuz daha önce A Takımda teknik direktörlük yapan 4 teknik adamımızı çeşitli ünitelerde aynı çatı altında görevlendirme kararı almıştır'' dedi.

Yeni yapılanmanın esasını, transfer çalışmalarında gösterilmesi gerektiğine inanılan hassasiyetin belirleyeceğini ifade eden Şener, ''Kulübümüzün genel alışkanlıkları incelendiğinde bugüne kadar sadece transfer dönemlerinde hatırlanan bu çalışmalar artık kurumsal bir anlayışla tüm sezona yayılacak ve ilk etapta sağlıklı bir veri bankası oluşturulacaktır. Kulüpte yaşanacak görev değişikliklerinden transfer gibi hayati bir konunun olumsuz etkilenmemesi için bundan böyle bilgilerin depolanması sağlanacak, böylelikle görevlilerin değişmesi durumunda dahi izleme faaliyetinin sürekliliğinin korunmasına özen gösterilmiş olacaktır'' diye konuştu.

Oluşturulacak modelde Özkan Sümer'in futbol koordinatörü tanımlamasıyla yeni bir sıfat üstleneceğini ve kulüp bünyesinde yer alan tüm takımlar adına bu izleme faaliyetini organize edeceğini ifade eden Şener, altyapının başında ise Sadi Tekelioğlu'nun tam yetkiyle göreve başlayacağını söyledi.

Şener, bundan sonraki süreçte kulüpteki izleme faaliyetinin ne şekilde gerçekleştirileceği yönünde de bilgi vererek, şöyle devam etti:
''Kulübümüze ulaşan istihbarat ve ihtiyaçlar doğrultusunda ilk etapta izleme konusunda görevlendirilecek arkadaşlar yeterli sayıda gözlemi tamamlayacaklar. Sayın Sümer de oluşacak kanaatin ardından ilgili ekibin teknik sorumlusu nihai görüşünü netleştirecek ve kulübümüzün imkanları doğrultusunda yönetim kurulumuz transfere karar verecektir. Ayrıca bünyedeki tüm teknik adamların, ayda en az bir kez, Trabzonspor Futbol Komisyonu adı altında toplanmaları sağlanarak, yetki ve görevle ilgili birim sorumlularında olmak şartıyla yeni bir koordinasyon süreci başlatılacaktır.''

Şener, bu hedefler doğrultusunda Özkan Sümer, Ersun Yanal, Sadi Tekelioğlu ve İhsan Derelioğlu gibi A Takımda görev yapan 4 teknik adamın kulübü daha iyi seviyelere, daha modern bir anlayışla yükselebilmesi adına elbirliği yaparak çalışmalarını sürdüreceğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor