Sadri Şener: 10 tane Selçuk alırım

Trabzonspor başkanı Sadri Şener, transfer listelerinde çok önemli oyuncular olduğunu, Galatasaray ile sözleşme imzalayan Selçuk İnan'ın yerini rahatlıkla dolduracaklarını söyledi.Trabzonspor yönetim kurulu, Galatasaray'ın kendilerinden habersiz olarak Sel

Sadri Şener: 10 tane Selçuk alırım

Trabzonspor başkanı Sadri Şener, transfer listelerinde çok önemli oyuncular olduğunu, Galatasaray ile sözleşme imzalayan Selçuk İnan'ın yerini rahatlıkla dolduracaklarını söyledi.

Trabzonspor yönetim kurulu, Galatasaray'ın kendilerinden habersiz olarak Selçuk İnan transferini gerçekleştirmesine tepkili.

Bu konuda kulüp başkanı Sadri Şener başta olmak üzere birçok yöneticinin Galatasaray ile dostluk ilişkilerinin belli bir süre rafa kaldırılması konusunda karar aldığı öğrenildi.

Trabzonspor yönetim kurulu, halen sözleşmesi devam eden Selçuk İnan ile görüşeceğini açıklamış ancak Galatasaray yönetimi erken davranarak futbolcuya beş yıllık imza attırmıştı.

 

ŞENER: "EN İYİSİNİ ALACAĞIZ"

Trabzonspor kulübü başkanı Sadri Şener, yaptığı açıklamada, transfer listelerinde önemli oyuncular olduğunu, Selçuk'un yerini rahatça dolduracaklarını söyledi.

Şener, "Bir Selçuk gider 10 Selçuk gelir. Bunu da yapacağım. Paramız var, en iyisini alıp kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz" dedi.

Sadri Şener, İngiltere’de kızının yanında bir süre dinlendikten sonra Hollanda’ya geçerek Ajax'ın Faslı golcüsü Mounir El Hamdaoui'nin transferini bitirmek istediğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler