Şaban Bülbül, Hakemler bizi...

 1461 Trabzonspor Başkanı Şaban Bülbül, hakemlere sitem ederek, "Maalesef her zaman olduğu gibi 1461 üzerindeki hakemlerin vermiş olduğu kararlardan dolayı yine kaybettik" dedi.  1461 Trabzonspor Başkanı Şaban Bülbül, Manisa'da oynanan Manisaspor-1461 Tra

Şaban Bülbül, Hakemler bizi...
 1461 Trabzonspor Başkanı Şaban Bülbül, hakemlere sitem ederek, "Maalesef her zaman olduğu gibi 1461 üzerindeki hakemlerin vermiş olduğu kararlardan dolayı yine kaybettik" dedi. 
 
1461 Trabzonspor Başkanı Şaban Bülbül, Manisa'da oynanan Manisaspor-1461 Trabzonspor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 
 
Stat dışında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Bülbül, sert bir dille hakemleri eleştirdi. Başkan Bülbül yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi: 
 
"Gönül istedi ki sahadaki mücadeleyle beraber Manisaspor bizi yensin. Ama maalesef her zaman olduğu gibi 1461 üzerindeki hakemlerin vermiş olduğu kararlardan dolayı yine kaybettik. İlk defa basın açıklaması yapıyorum. Biz her zaman işimizi yapmaya ahlaki olarak futbolu sahada oynatmaya uğraştık. Ama bu gün son noktaya geldik. Küme düşmeye oynayan bir takımız. O gözle bakıyorlar. Ama birileri bizimle oynamaya devam ediyorlar. Buradan TRT'de yorum yapan arkadaşlara da sesleniyorum. Maçlarda sadece golleri göstermesinler 1461'in bu güne kadar ne kadar hakkını yendiğini açıkça ifade etsinler. Federasyona söyleyecek sözümüz yok.
 
1461 olay yaparak sahada kalacaktı. Bu ya 3'te 3 yaparak olur ya da Trabzonlu olarak gereğini yaparak sahada kalır. Biz bundan sonra hakemlerden bir şey beklemiyor. Görevlerini yapsınlar. Hayatta kabul etmediğim bir söz vardır. 'Hakemler insandır hata yapabilir.'
 
Biz insan değil miyiz? Sahadaki futbolcularımız insan değil mi? Ben hata yaptığım zaman 30 bin kişi 40 bin kişi ya da Trabzon'daki 300 bin kişi bana söverken ben insan değil miyim? Paramı vereceğim zamanımı vereceğim çocuklarımdan ayırdığım zamanı futbola ayıracağım. Biz insan değiliz ama hata yapan hakem insandır. Bunun sonucu hata değildir. Benim golümü geri verecekse ben o zaman onu düzeltirim. Federasyonu adaletli olmaya davet ediyorum. Adaletin bittiği yerde anarşi başlar."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler