Şaban Bülbül, 1461 iyi yönetemedik!

1461 Trabzon'un başkanı Şaban Bülbül, kulübü iyi yönetemediklerini bu nedenle düştüklerini ifade etti. Bülbül, "Takımın küme düşmesine son derece üzüldük. Burada tek suçlu 1461 Trabzon Başkan ve Yönetim kuruludur. Suçu veya sebebiyeti başka yerlerde aramı

Şaban Bülbül, 1461 iyi yönetemedik!
1461 Trabzon'un başkanı Şaban Bülbül, kulübü iyi yönetemediklerini bu nedenle düştüklerini ifade etti.
 
Bülbül, "Takımın küme düşmesine son derece üzüldük. Burada tek suçlu 1461 Trabzon Başkan ve Yönetim kuruludur. Suçu veya sebebiyeti başka yerlerde aramıyoruz. İyi yönetemedik, iyi yönetebilmiş olsaydık bu kulüp düşmezdi. Bunun da altında düşme ile ilgili birçok sebep vardır. Onlarla da ilgili yönetim kurulu olarak toplanıp gelecekle ilgili projelerimizi yapacağız. "ifadelerini kullandı. 
 
HACIOSMANOĞLU DESTEK VERDİ 
 
Bülbül, " Trabzonspor’dan son derece yeterli desteği gördük. İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kuruluna bize vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum. İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüşeceğiz. Çünkü Hacıosmanoğlu ve yönetimi bize yetki vermişti. Onlarla konuşacağız bize devam derseler devam edeceğiz tamam derse bizde tamam deriz. Çarşamba akşamı yapacağımız yönetim kurulu toplantısında gelecekle ilgili kararımızı vereceğiz. Ondan sonra yapacağımız çalışmaları kamuoyu ile paylaşacağız. "dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler