Saba Tümer'den Guti'ye darbe!

Programına davet ettiği İspanyol futbolcu Guti'ye asıldığı ileri sürülen bayan kahkaha lakaplı Saba Tümer ile Gutti arasındaki atışma giderek sertleşiyor. Guti lakaplı Jose Maria Gutierrez, İspanyol ''Cuatro'' televizyonunda yer alan ''Hormiguero'' adlı e

Saba Tümer'den Guti'ye darbe!

Programına davet ettiği İspanyol futbolcu Guti'ye asıldığı ileri sürülen bayan kahkaha lakaplı Saba Tümer ile Gutti arasındaki atışma giderek sertleşiyor.

Guti lakaplı Jose Maria Gutierrez, İspanyol ''Cuatro'' televizyonunda yer alan ''Hormiguero'' adlı eğlence programına da konuk oldu ve Saba Tümer'le canlı yayında flört ettiği iddialarına çok çarpıcı bir yanıt verdi.

"BENİM İÇİN YAŞLIYDI"

Yıldız futbolcu programda, "Televizyoncu kadın benden telefon numaramı istedi. Ve bir arkadaşının doğum gününe birlikte katılıp katılamayacağımızı sordu. Ama reddettim. Ertesi sabah idmanım vardı" dedi.

Guti programın sunucusu Pablo'yu gösterip "Zaten benim için biraz yaşlıydı. Stili sana benziyordu" dedikten sonra kahkaha attı...

SABA TÜMER'DEN JET YANIT

Guti'nin Saba Tümer benim için yaşlıydı açıklamasına Bayan Kahkaha lakaplı sunucudan jet yanıt geldi. Twitter hesabından iddialara yanıt veren CNN Türk'ün başarılı sunucusu, "Çok merak edilmiş doğruyu yazayım dedim:)) Gay bir arkadaşım program esnasında mesaj atıp Gutı'yi de doğumgünü partısıne davet ettı. Elçiye zeval olmaz ben de mesajı ılettım. Dialog sadece buydu" diyerek tartışmanın boyutunu bir anda değiştirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler