Rüya kent Moskova ve TS

Trabzonspor’un UEFA Şampiyonlar Ligi B grubunda 18 Ekimde deplasmanda Rusya temsilcisi CSKA Moskova ile Luzhniki Stadında karşı karşıya gelecek. Bordo- mavililer Şampiyonlar Liginde CSKA Moskova’yı deplasmanda mağlup etmesi halinde bir üst tura çıkmayı ga

Rüya kent Moskova ve TS

Trabzonspor’un UEFA Şampiyonlar Ligi B grubunda 18 Ekimde deplasmanda Rusya temsilcisi CSKA Moskova ile Luzhniki Stadında karşı karşıya gelecek.

Bordo- mavililer Şampiyonlar Liginde CSKA Moskova’yı deplasmanda mağlup etmesi halinde bir üst tura çıkmayı garantileyecek. Hayati önem taşıyan bu maçta Trabzonspor taraftarları da takımı yalnız bırakmamak için şimdiden hazırlıklara başladı.

Hem CSKA Moskova-Trabzonspor karşılaşmasını izlemek hem de Dünyanın sayılı Rüya merkezlerinden Moskova’yı görmek için Dünyanın çeşitli yerlerindeki Trabzonspor taraftarları yolculuk için son hazırlıklarını tamamladılar.

Trabzon’dan da Moskova’nın büyülü atmosferini görmek, tarihi ve turistik yerlerini gezmek için bir uçak dolusu taraftar Pazar sabahı Trabzon Havalimanı’ndan hareket edecek.

Trabzon’dan Türk Hava Yolları’na ait özel uçakla Pazar sabahı (16 Ekim 2011) 07:20’de Moskova’ya hareket edecek olan taraftarlar dolu dolu 3 gün 2 gecenin ardından CSKA Moskova-Trabzonspor karşılaşmasını da izleyerek takımlarına destek verecekler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler