Rusya'dan Çok Çirkin İddia

Rusya Voleybol Federasyonu Genel Sekreteri Vladimir Patkin, çirkin bir iddiada bulunarak, Rusya Bayan Voleybol Milli Takımı'nın Türkiye'de zehirlendiğini ileri sürdü.Vladimir Patkin, bugün Sovyetskiy Sport Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, Rusya Milli Takım

Rusya'dan Çok Çirkin İddia

Rusya Voleybol Federasyonu Genel Sekreteri Vladimir Patkin, çirkin bir iddiada bulunarak, Rusya Bayan Voleybol Milli Takımı'nın Türkiye'de zehirlendiğini ileri sürdü.

Vladimir Patkin, bugün Sovyetskiy Sport Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, Rusya Milli Takımı oyuncularının Türkiye'deki Dünya Grand Prix Avrupa elemeleri sırasında zehirlendiğini iddia ederek, ''Türkiye'deki şampiyonada aldığımız sonucun çok kötü olduğu iddiasına katılmıyorum. Turnuvaya çok yorgun bir biçimde katıldık ve oyuncularımız burada çok ciddi biçimde zehirlendi'' dedi.

Yaz sezonunda 40 günde 20 maç yaptıklarını belirten Patkin, şu iddiaları ileri sürdü:

''Uluslararası Voleybol Federasyonu, kaldırılması çok zor olan şartlar koydu. Sadece yaz sezonunda 40 günde 20 maç yaptık. Böyle birşey daha önce olmamıştı. Turnuvaya çok yorgun bir biçimde katıldık. Bunun yanısıra milli takım da Türkiye'de çok ciddi bir biçimde zehirlendi. Bu bir gıda zehirlenmesiydi. Türkiye'de benzer olay ilk kez yaşanmıyor. 2003 yılında Avrupa Şampiyonası sırasında Nikolay Karpol'un takımının başından geçenleri hatırlayın. Tüm milli takım, antrenörler ve doktorlar dahil herkes hastalıktan yattı, kimi oyuncular da bayıldı. Moskova'ya dönünce düzelmeye başladılar. Şu anda voleybolcularımız evde tedavi görmekte.''

Patkin, sporcuların ve tüm kafilenin zehirlendiğini Türkiye'de neden açıklamadığı ve yetkili organlara neden bildirmedikleri konusundaysa bir bilgi vermedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor