Rusya'da Yusuf Yazıcı'ya ödül

CSKA Moskova'ya transfer olan Yusuf yazıcı gösterdiği performansla parmak ısırtıyor.

Rusya'da Yusuf Yazıcı'ya ödül

Lille'den CSKA Moskova'ya transfer olan Yusuf Yazıcı, maçları boş geçmiyor. CSKA Moskova, Yusuf Yazıcı'nın 90+6. dakikada kaydettiği golle Nizhny Novgorod'u deplasmanda 1-0 mağlup ederek 3 puana uzandı. Yusuf, bu hafta da 'Maçın oyuncusu' seçildi.

Rusya Premier Lig ekiplerinden CSKA Moskova forması giyen milli futbolcumuz Yusuf Yazıcı, her adeta takımını her hafta ipten alıyor.

TAKIMINI SIRTLADI

Yusuf, Nizhny Novgorod ile oynanan karşılaşmada takımını yine sırtladı. CSKA Moskova, maçın 42. dakikasında 10 kişi kalan rakibini 90+6'da Yusuf Yazıcı'nın attığı golle yendi.

BOŞ GEÇMEDİ

Ligdeki Spartak Moskova derbisinde frikikten fileleri havalandıran Yusuf, bu maçta da ters ayağıyla ceza sahası içinden gol attı. Yusuf, Rusya Kupası'nda 2-1 kazanılan Soçi maçında da 2 asist yapmıştı. Milli futbolcumuz 3 maçta 2 gol, 2 asist üretti.

MAÇIN OYUNCUSU

Yusuf Yazıcı, ligde oynadığı 2 maçta da 'Maçın oyuncusu' seçildi. Taraftarlar sosyal medyada milli futbolcumuzun performansına övgüler yağdırdı.

Rusya'da Yusuf Yazıcı'ya ödül

Rusya'da Yusuf Yazıcı'ya ödül

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor