Rusya'da Rubin Kazan fırtınası

Rusya'daki temsilcilerimiz Gökdeniz Karadeniz ve Hasan Kabze'nin takımı Rubin Kazan ligde fırtına gibi esmeye devam ediyor. Rusya Premier Futbol Ligi'nin ilk üç haftasında üç galibiyet elde eden Rubin, ligin dördüncü haftasında bugün sahasında Tom'u 2-1 d

Rusya'da Rubin Kazan fırtınası

Rusya'daki temsilcilerimiz Gökdeniz Karadeniz ve Hasan Kabze'nin takımı Rubin Kazan ligde fırtına gibi esmeye devam ediyor.

Rusya Premier Futbol Ligi'nin ilk üç haftasında üç galibiyet elde eden Rubin, ligin dördüncü haftasında bugün sahasında Tom'u 2-1 devirerek galibiyet serisini sürdü ve liderliğini korudu. Rubin'in golleri Kvirkveliya ve Semak'tan geldi. Gökdeniz'in 90 dakika forma giydiği maçta Kabze 60'ıncı dakikada yerini Rebrov'a bıraktı. Ligin sekizinci sırasında bulunan Fatih Tekke'li Zenit ise bugün deplasmanda Yaroslav ekibi Şinnik ile karşı karşıya gelecek. 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler