Rüştü Reçber Savcılıktan izin aldı!

Beşiktaşlı kaleci Rüştü Reçber, Serdal Adalı ile teknik direktör Tayfur Havutçu'yu ziyaret maksadıyla savcılıktan izin istedi.Beşiktaşlı kaleci Rüştü Reçber, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında tutuklanarak Metris Cezaevine konulan Beş

Rüştü Reçber Savcılıktan izin aldı!

Beşiktaşlı kaleci Rüştü Reçber, Serdal Adalı ile teknik direktör Tayfur Havutçu'yu ziyaret maksadıyla savcılıktan izin istedi.

Beşiktaşlı kaleci Rüştü Reçber, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında tutuklanarak Metris Cezaevine konulan Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Serdal Adalı ile teknik direktör Tayfur Havutçu'yu ziyaret etmek için savcılıktan izin aldı.

Bakırköy Adliyesine gelen Reçber, bir süre kaldıktan sonra buradan ayrıldı.

Reçber'in futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında tutuklanarak Metris Cezaevine konulan Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Serdal Adalı ile teknik direktör Tayfur Havutçu'yu ziyaret etmek için savcılıktan izin aldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler