Ruslar Trabzonspor'un kapısında!

Galatasaray ve Beşiktaş'ın radarına giren Olcan Adın'a; Rubin Kazan ile Spartak Moskova'dan sonra bir diğer Rus ekibi CSKA Moskova da talip oldu.CSKA Moskova, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun “Sadece yurt içinden değil, yurt dışından da tekli

Ruslar Trabzonspor'un kapısında!

Galatasaray ve Beşiktaş'ın radarına giren Olcan Adın'a; Rubin Kazan ile Spartak Moskova'dan sonra bir diğer Rus ekibi CSKA Moskova da talip oldu.

CSKA Moskova, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun “Sadece yurt içinden değil, yurt dışından da teklifler var” dediği yıldız futbolcunun menajeri ile temasa geçti.

RUSLAR ÇOK ISRARLI

Rus ekibi, Olcan için Bordo- Mavili ekibe 4 milyon euroluk teklif yaptı. 

İlk görüşmelerde Trabzonspor yönetimi, milli futbolcuyu satmak istemediklerini belirtti. Ancak CSKAlı yetkililerin, Bordo-mavili kurmayları ikna etmek için büyük çaba gösterdikleri bildirildi. Trabzonspor ise şu an için beklemede...

"GİDECEĞİM DİYORSA..."

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da Olcan Adın ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Olcan’ı takımda tutmak istediklerini belirten Hacıosmanoğlu, “Olcan’la kısa bir süre önce görüştük. ‘Git dinlen, kafanı topla’ dedik. Kendisi 10 gün sonra tatilden dönecek ve tekrar görüşeceğiz. Biz kalmasını istiyoruz. Ama illa ‘Gideceğim’ diyorsa yapacak bir şey yok” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor