Rus Basınından TS'ye Berdyev iddiası

Mustafa Akçav'm ardından teknik direktör arayışına giren ve bu sorunu hızlıca çözmek isteyen Trabzonspor'un Kurban Berdyev ile anlaştığı öne sürüldü.Teknik direktör arayışlarını sürdüren Trabzonspor, iddialara göre Gökdeniz Karadeniz'in uzun süredir forma

Rus Basınından TS'ye Berdyev iddiası

Mustafa Akçav'm ardından teknik direktör arayışına giren ve bu sorunu hızlıca çözmek isteyen Trabzonspor'un Kurban Berdyev ile anlaştığı öne sürüldü.

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Trabzonspor, iddialara göre Gökdeniz Karadeniz'in uzun süredir formasını giydiği Rubin Kazan'ın eski teknik direktörü Kurban Berdyev ile anlaşmak üzere olduğu iddia edildi.

Rus basınında çıkan iddialara göre; Mustafa Akçay'ın istifasının ardından yabancı hoca arayışlarını sürdüren Trabzonspor. Lucescu'dan ret yanıtı alınca Kurban Berdyev'le görüşmelere başladığı ve şu an boşta olan 61 yaşındaki hoca da Trabzonspor'dan gelen teklifi kabul ettiği ileri sürüldü.

Spor Toto Süper Lig'de 9'uncu sırada bulunan Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 turunda Juventus ile karşılaşacak. Önemli maçların arefesinde bulunan bordo mavililer, teknik direktör meselesini hızlıca çözmek istiyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler